تلفن: (30 خط)87700627-021

رانا کیمیا فام | تولید کننده انواع رنگ و پوشش های صنعتی

 

انواع تینرهای صنعتی؛ چرا از تینر در صنعت استفاده می‌شود؟

تفاوت رنگ اکریلیک و پلاستیک؛ کدام رنگ انتخاب بهتری است؟

انواع تینرهای صنعتی؛ چرا از تینر در صنعت استفاده می‌شود؟

  |   مقالات   |   بدون دیدگاه

فروشگاه   جهت دریافت لیست قیمت و مشاوره خرید تینر کلیک کنید   فروشگاه

یکی از انواع محصولات ضروری برای رنگ زدن یک محیط صنعتی، تینر است. تینرها در واقع ترکیبات بر پایه مواد معدنی و یا نفتی هستند که می‌توانند برای تمیزکاری و رقیق کردن انواع رنگ‌ها مورد استفاده قرار گیرند. استفاده از تینر در صنایع مختلف کاربردهای متفاوتی دارد. بسته به نوع رنگ استفاده شده در صنایع، باید از تینر مخصوص نیز استفاده کرد. در ادامه مقاله قصد داریم در مورد انواع تینرهای صنعتی و دلیل استفاده از این تینرها در صنایع مختلف صحبت کنیم.

دلیل استفاده از تینر در صنعت چیست؟

تینر در واقع یک نوع حلال برای پوشش‌های صنعتی است که می‌تواند با ترکیبات خاص بر پایه نفتی برای پاک کردن رنگ‌های اضافه و همچنین تمیزکاری مورد استفاده قرار گیرد. این تینرها عمدتا برای تمیزکاری تجهیزات رنگ مانند قلمو، غلطک‌های رنگ و … مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین برای اینکه مکان‌هایی که به رنگ آغشته شده‌اند را پاک کرد، نیاز به تینر است.

علاوه بر کاربردهای فوق، در بسیاری از پوشش‌های صنعتی باید حتما از تینر برای رقیق کاری استفاده کرد. این موضوع به ویژه در رنگ‌های روغنی که غلظت بالایی دارند و برای اجرای آن‌ها نیاز به رقیق سازی است، اهمیت زیادی دارد. از این رو از تینر رنگ روغنی و سایر تینرها، برای رقیق کاری و رساندن رنگ‌ها و پوشش‌های صنعتی به غلظت مناسب استفاده می‌کنند.

دلیل استفاده از تینر در صنعت چیست؟

انواع تینرهای صنعتی موجود در بازار

تینر رنگ‌های صنعتی در واقع تینرهایی‌اند که برای پوشش و رنگ‌های صنعتی مختلف استفاده می‌شوند. هر کدام از تینرها ترکیبات خاصی را از آن خود کرده‌اند و همین موضوع باعث شده تا آن‌ها روی رنگ‌های خاصی تاثیر داشته باشند. بسیاری از افراد فعال در حوزه رنگ کاری و اجرای پوشش‌های صنعتی، با انواع تینرها آشنایی دارند؛ اما برای آشنایی عموم افراد در ادامه به تینرهای صنعتی موجود در بازار اشاره می‌کنیم.

  • تینر‌های آلکیدی

یکی از انواع تینرهای موجود در بازار، تینر آلکیدی است. این تینر که با نام تینر روغنی نیز شناخته می‌شود، بر پایه حلال‌های هیدروکربنی طراحی شده و می‌تواند برای پاک کردن و رقیق کاری رنگ‌های روغنی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تینر‌های فوری

تینرهای فوری نوع خاصی از تینرهای موجود در بازار هستند که می‌توانند برای تمیزکاری فوری مورد استفاده قرار گیرد. قدرت حلالیت این تینرها، نسبت به تینرهای آلکیدی بیشتر است. در بسیاری از مواد شوینده صنعتی و خانگی از تینرهای فوری استفاده می‌شود.

  • تینرهای اپوکسی

یکی از انواع تینرهای صنعتی، تینر اپوکسی است. این تینر برای رقیق کاری رنگ‌های اپوکسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. جهت شستشوی ابزار، رنگ آمیزی و اسپری کردن رنگ‌های اپوکسی روی سطوح مختلف نیاز به رقیق کردن این رنگ است. این تینر باعث کاهش ویسکوزیته رنگ اپوکسی می‌شود. از این رو هم امکان رقیق کردن رنگ اپوکسی و اجرای آن را فراهم می‌کند، هم می‌تواند به شما این امکان را بدهد تا انواع رنگ و چسب اپوکسی را از روی سطوح مختلف پاک کنید.

  • تینر‌های پلی اورتان

تینر رنگ پلی اورتان یکی از انواع تینرهای رنگ است که برای رنگ‌های پلی اورتان مورد استفاده قرار می‌گیرد. رنگ‌های پلی اورتان از جمله رنگ‌های با ویسکوزیته بالاست که زودتر از بقیه رنگ‌ها خشک می‌شود. بنابراین، تینری که برای این رنگ‌ها استفاده می‌شود، می‌تواند قدرت حلالیت کمتری داشته باشد. این تینرها برای حل کردن رنگ‌های پلی اورتان در مکان‌هایی که نباید این رنگ‌ها زده شده باشند، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

  • تینر‌های سیلیکونی

تینرهای سیلیکونی از جمله تینرهای موجود در بازارند که می‌توانند برای پاک کردن رنگ‌های سیلیکونی مورد استفاده قرار گیرند. رنگ‌های سیلیکونی معمولا به عنوان یک پوشش صنعتی برای خطوط لوله‌ها، کانال‌های فلزی، دودکش‌ها، لوله‌های اگزوز و بویلرها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نحوه انتخاب تینر مناسب در صنعت

نحوه انتخاب تینر مناسب در صنعت

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که باید قبل از خرید تینر صنعتی به آن توجه داشته باشید، کیفیت تینر است. علاوه بر این موضوع آیتم‌های مختلفی نیز وجود دارند که خصوصیات فنی و کاربردهای تینر را نیز تغییر می‌دهند. متخصصان باید در هنگام انتخاب تینر به نکات مهمی توجه داشته باشند تا بتوان از تینر برای رسیدن به هدف مورد نظر استفاده کرد. فاکتورهای مهمی که باید در هنگام انتخاب تینر مناسب صنعتی به آن‌ها توجه کرد شامل موارد زیر هستند:

  • میزان حلالیت تینر: میزان حلالیت تینر، میزان رقیق کاری رنگ را مشخص می‌کند که هر چقدر افزایش پیدا کند به واسطه آن رنگ نیز بیشتر رقیق خواهد شد.
  • میزان رطوبت تینر: میزان رطوبت تینر عامل مهمی برای تغییر خاصیت خشک شدن رنگ‌های صنعتی است. از این رو باید حتما در هنگام انتخاب تینر رنگ‌های صنعتی، میزان رطوبت آن‌ها را نیز مشخص کرد.
  • نقطه اشتعال و قابلیت شعله‌وری تینر: به منظور نگهداری تینر در محیط‌های صنعتی باید حتما نقطه اشتعال و شعله وری تینر را مشخص کرد تا با توجه به آن از تینرهای صنعتی استفاده نمود.
  • سرعت تبخیر تینر: سرعت تبخیر تینر، زمان خشک شدن رنگ‌هایی که با تینر رقیق شده‌اند را مشخص می‌کند. هر چقدر سرعت تبخیر تینر بیشتر باشد، رنگ نیز سریع‌تر خشک خواهد شد.
  • نقطه جوش تینر: نقطه جوش تینر صنعتی، حساسیت آن را در برابر دماهای بالا مشخص می‌کند. در صورت نیاز به استفاده از این تینرها در دماهای بالا، حتما باید به این ویژگی توجه داشت.
  • میزان سمیت تینر: سمیت تینر، عامل مهمی برای ایمن بودن آن است. حتما باید میزان سمیت تینر صنعتی مشخص شود و با توجه به آن تدابیر ایمنی برای استفاده از تینر رنگ‌های صنعتی مورد توجه قرار گیرد.

خرید انواع تینرهای صنعتی از رانا کیمیا فام

رنگ‌های صنعتی نیاز به تینرهای صنعتی برای رقیق شدن، تمیز کاری، افزایش سرعت خشک شدن و بسیاری از اهداف دیگر دارند. رانا کیمیا فام به عنوان تولید کننده انواع رنگ‌ها و پوشش‌های صنعتی، امکان خرید انواع تینرهای صنعتی از جمله تینر رنگ ترافیک، رنگ اپوکسی و آلکیدی را نیز به شما می‌دهد. می‌توانید از طریق شرکت رانا کیمیا فام بهترین تینرها را به همراه رنگ و پوشش‌های صنعتی خریداری کنید. در صورت نیاز به دریافت مشاوره برای انتخاب تینر مناسب و اطلاع از قیمت تینر، کافیست که با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

متاسفانه فرم دیدگاه بسته شده است.