تلفن: (30 خط)87700627-021

رانا کیمیا فام | تولید کننده انواع رنگ و پوشش های صنعتی

 

رنگ کنیتکس و انواع آن

رنگ کنیتکس و انواع آن

رنگ کنیتکس و انواع آن

  |   مقالات   |   بدون دیدگاه

رنگ کنیتکس از انواع رنگ های نوین محسوب می شود که ساختاری به نسبت متفاوت دارند. پس از اعمال دارای سطحی بافت دار و یا ناهموار می باشند. زمانی که شما از این نوع رنگ ساختمانی استفاده می کنید در زمان لمس سطح مورد نظر می توانید به راحتی برجسته بودن آن را حس کنید. این رنگ ها کاربردهای بسیار گسترده‌ای دارند به طوری که شما می توانید آنها را به عنوان رنگ نمای ساختمان در محیط‌های باز استفاده کنید.

به جهت مقاومت بسیار بالایی که دارند می توانند در برابر شرایط جوی نامساعد مقاومت کنند. نوع متریال و ترکیبات تشکیل دهنده آن غالباً از رزین های رنگی، مواد پرلیت و همچنین پنبه نسوز می باشد. با توجه به نوع ساختار خود این پوشش ها غالباً ضخامت بالاتری در قیاس با رنگهای با کاربری مشابه دارند.

شما می توانید این رنگ ها را هم با استفاده از تجهیزات ساده مانند غلتک روی سطح اجرا کنید و همین که آنها را با استفاده از اسپری های رنگ اعمال کنید. به طور کلی اسپری کردن رنگ ها مزیت های بسیار زیادی دارد که از مهمترین آنها می توان به سرعت بالا در رنگ آمیزی اشاره کرد.

رنگ کنیتکس و انواع آن

طبقه بندی رنگ کنیتکس

رنگهای کنیتکس از لحاظ طبقه بندی شامل سه نوع مختلف می باشند که عبارتند از آکریلیک، پلاستیک و روغنی که هر کدام شرایط اجرایی خاص خود را دارند و از لحاظ نوع حلال نیز با یکدیگر تفاوت دارند. در ادامه سعی می کنیم جزئیات بیشتری را در مورد هر یک از انواع مذکور ذکر کنیم.

  • رنگ کنیتکس اکریلیک

حلالی که برای پوشش های آکریلیک استفاده می‌شود معمولاً سیالات آب می باشد. این رنگ‌ها پس از اعمال در مجاورت هوا سریعتر خشک می شوند. از طرفی در برابر بارش باران نیز مقاوم هستند و خاصیت نفوذ ناپذیر دارند. شما می توانید این رنگ ها را به صورت گسترده در نمای ساختمان خود اجرا کنید. رنگ بندی های متفاوتی از این محصول در دسترس می باشد که متناسب با نمای کلی مجتمع خود می توانید آنها را انتخاب کنید.

  • رنگ کنیتکس پلاستیک

از این رنگها غالباً به جهت نوع ساختاری که دارند در محیط های داخلی ساختمان استفاده می شود. بنابراین شما می توانید این رنگ ها را در نمای داخلی منزل خود و یا هر سازه دیگری استفاده کنید. بهتر است این رنگ ها در تماس با رطوبت قرار نگیرند تا از این طریق بتوانند طول عمر بالایی داشته باشند. موادی که به عنوان حلال با این رنگ ترکیب می شود آب می باشد.

  • رنگ های کنیتکس روغنی

رنگهای کنیتکس روغنی مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارند. به همین دلیل سیالات قابلیت نفوذ در ساختار آن را ندارد. با توجه به اینکه این رنگها از حلال های شیمیایی استفاده می‌کنند غالباً استحکام و مقاومت بیشتری دارند. از طرفی نمای ظاهری آنها نیز فوق العاده زیبا می باشد. با توجه به نوع حلال شیمیایی خود لازم است کلیه اقدامات امنیتی را انجام دهید تا از حوادثی مانند آتش سوزی و یا استنشاق بخارات این رنگ جلوگیری کنید.

مقاله پیشنهادی: عایق پاششی؛ ۵ مورد از مزیت های آن

طبقه بندی رنگ کنیتکس

ساختارهای مختلف رنگ کنیتکس

همانطور که گفته شد سطح رویه این رنگ های ساختمانی جدید دارای طرح ناهموار می باشد. بنابراین می توان آن ها را از لحاظ ساختار به سه گونه ذرات درشت، ذرات ریز و ذرات متوسط تقسیم کرد. معمولا از رنگ هایی که قابلیت ایجاد ذرات درشت در سطح را دارند بر روی سطوح غیر یکنواخت استفاده می کنند. این رنگها به جهت ایجاد ذرات درشت در سطح قابلیت پوشش‌دهی نقایص ساختاری بستر کار را دارند. اما نوع ذرات ریز رنگ کنیتکس ظاهر زیباتری دارد و می‌تواند بر روی نمای ساختمانهای ویلایی لوکس استفاده شود.

چه نکاتی را باید در زمان اعمال این رنگ ها مد نظر قرار دهیم؟

قبل از هر کاری مراحل آماده سازی سطح را به طور کامل انجام دهید. سطح کار باید بدون آلودگی و هرگونه نقص ساختاری باشد. بنابراین به جهت حصول نتیجه با کیفیت غالباً اصلاح و ترمیم سطوح همواره در اولویت قرار دارد. اگر سطح مورد نظر از قبل رنگ آمیزی شده است و اکنون این رنگ ها چسبندگی خود را از دست داده اند و به صورت نامنظم از سطح بستر سازه جدا شده‌اند، لازم است که ابتدا این رنگ‌های سست را از سطح جدا کنیم. به هیچ عنوان رنگ های جدید را روی رنگ های قدیمی سست شده اجرا نکنید.

با توجه به آنکه رنگ کنیتکس غالباً با استفاده از دستگاه های اسپری اجرا می شود باید تنظیمات نازل دستگاه را به خوبی انجام دهید تا پاشش رنگ به خوبی انجام شود. اگر از رنگ روغنی استفاده می کنید حتماً عوامل اشتغال زا را از محیط دور کنید. چرا که این رنگ ها با کوچکترین تماس با یک عامل احتراقی قابلیت اشتعال دارند. البته این اشتعال پذیری در زمان مرطوب ممکن است اتفاق بیافتد و پس از خشک شدن کامل رنگ از بین می‌رود.

مقاله پیشنهادی: ۶ مورد از مزیت های ممتاز کفپوش اپوکسی فرودگاهی

طبقه بندی رنگ کنیتکس

مشاوره قیمت و خرید محصولات رنگی از شرکت رانا کیمیا فام

شرکت رانا کیمیا فام به عنوان یکی از تولید کنندگان انواع محصولات رنگی همواره در تلاش است تا کیفیت را در اولویت کاری خود قرار دهد. لذا تمام رنگهای تهیه شده از این شرکت در تطابق با استانداردهای بین المللی می باشد. شما می توانید جهت اطلاع از قیمت محصولات و همچنین جزئیات فنی آن با این شرکت تماس حاصل فرمایید.

بدون دیدگاه

متاسفانه فرم دیدگاه بسته شده است.