تلفن: (30 خط)87700627-021

رانا کیمیا فام | تولید کننده انواع رنگ و پوشش های صنعتی

 

انواع پرایمر رنگ ساختمانی + نحوه اجرا، کاربرد و مزایای آن

انواع پرایمر رنگ ساختمانی + نحوه اجرا، کاربرد و مزایای آن

انواع پرایمر رنگ ساختمانی + نحوه اجرا، کاربرد و مزایای آن

  |   مقالات   |   بدون دیدگاه

فروشگاه   جهت دریافت لیست قیمت و مشاوره خرید انواع رنگهای اپوکسی کلیک کنید   فروشگاه

اجرای انواع رنگ از جمله رنگ اپوکسی و رنگ آلکیدی باید روی سطوحی که آمادگی کافی برای پذیرش رنگ را دارند، انجام شود. برای آماده سازی سطح و ایجاد پوشش مناسب باید از انواع پرایمر رنگ استفاده کرد. پرایمر در واقع یک لایه پوششی است که قبل از اجرای رنگ روی سطوح مختلف استفاده می‌شود و می‌تواند تاثیر مثبتی روی یکدستی رنگ اجرا شده داشته باشد. این پرایمرها از نظر رنگ، جنس و مواد اولیه دارای تنوع بسیار زیادی هستند که در این مقاله قصد بررسی آن‌ها را داریم.

پرایمر رنگ چیست؟

پرایمر رنگ که با نام لایه آستر نیز شناخته می‌شود، اولین لایه‌ای است که قبل از شروع رنگ آمیزی سطوح مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده دارای چسبندگی بالا است و شفافیت آن باعث شده تا بتوان آن را روی هر سطحی اجرا کرد. وظیفه پرایمر اپوکسی، ایجاد سطح تماس مناسب برای پذیرش رنگ است تا رنگ بتواند به بهترین شکل روی لایه اصلی بچسبد.

انواع پرایمر رنگ ساختمانی

پرایمر بر خلاف زینک ریچ اپوکسی که مستقیما روی سطوح قرار می‌گیرد تا مقاومت آن‌ها را در برابر خوردگی افزایش دهد، به عنوان یک لایه زیرین روی محیط‌های مختلف جهت اجرای رنگ استفاده می‌شود. این محصولات با توجه به سطحی که نیاز به پرایمر دارد با انواع مختلفی تولید می‌شوند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

پرایمر رنگ روغن

یکی از انواع پرایمرهای رنگ موجود در بازار این محصول است که برای پوشش دادن انواع درب، نرده و فلزات مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع پرایمر می‌تواند سطح صاف و یکدستی را برای اجرای رنگ به وجود آورد. به طوری که اجرای رنگ باعث ایجاد لکه روی سطوح مختلف نشود. با این حال این پرایمر نسبت به برخی از پرایمرهای دیگر دارای زمان خشک شدن طولانی است.

پرایمر رنگ اپوکسی

پرایمر رنگ اپوکسی بر پایه رزین اپوکسی است که با قطر پایین برای پوشش دادن شیارها، سوراخ‌ها و … مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پرایمر معمولا بی رنگ استفاده می‌شود. مهم ترین کاربرد این آستر رنگ، پوشش دادن چوب و بتن است.

انواع پرایمر رنگ ساختمانی

پرایمر رنگ اکریلیک

پرایمر رنگ اکریلیک چیست؟ این نوع پرایمر بر پایه آب بوده و قدرت زیادی برای چسبندگی روی سطوح مختلف ساختمان دارد. پرایمرهای رنگ اکریلیک می‌توانند به خوبی روی سطوح قرار بگیرند و میزان استفاده از رنگ را کاهش دهند. همچنین این نوع پرایمر بدون بو است و در محیط‌های سربسته و بدون تهویه مناسب قابل استفاده است.

پرایمر رنگ پلی اورتان

پلی اورتان یک ماده با قدرت نفوذپذیری بسیار بالا است که می‌تواند به راحتی روی سطوح مختلف برای جلوگیری از نفوذ رنگ به داخل آن سطح مورد استفاده قرار گیرد. این پرایمر قدرت چسبندگی بسیار بالایی دارد و می‌تواند روی سطوح مختلف چوبی و بتنی استفاده شود.

پرایمر سیمانی رنگ

پرایمر رنگ سیمانی بر پایه آب است و برخلاف پرایمر زینک کرومات بیشتر برای پوشش دادن سطوح سیمانی استفاده می‌شود. هدف استفاده از این آستر رنگ، کاهش میزان خوردگی آن است.

پرایمر رنگ بتن

پرایمر رنگ بتن مانند پرایمر سیمانی بر پایه آب بوده و با سرعت زیادی خشک می‌شود. چسبندگی این آستر رنگ بالا است. غیر قابل اشتعال بودن این پرایمر باعث شده تا اجرای آن در مناطق پرحرارت و در معرض مواد اشتعال زا مزایای زیادی را به همراه داشته باشد.

مزایای استفاده از پرایمر رنگ

مزایای استفاده از پرایمر رنگ

برای اجرای هر نوع رنگ در محیط‌های ساختمانی و صنعتی، نیاز به اجرای لایه‌های مختلف است. حتی اگر افراد در زمینه اجرای انواع رنگ مهارت و تجربه زیادی داشته باشند، ولی لایه اول که پرایمر است را به درستی اجرا نکنند، سطح نهایی رنگ صاف و یکدست نخواهد بود. بنابراین، نه تنها اجرای پرایمر برای رنگ آمیزی مزایای زیادی را به همراه دارد، بلکه یک ضرورت نیز محسوب می‌شود. در ادامه شما را با مزایای اجرای آستر رنگ آشنا می‌کنیم.

  • بهبود ساختار و یکدستی سطح رنگ
  • ایجاد چسبندگی بهتر برای رنگ
  • افزایش مقاومت سطح در برابر رطوبت و قابل استفاده به عنوان عایق رطوبتی
  • نفوذپذیری بسیار بالا برای نفوذ در داخل دیوار
  • جلوگیری از پوسته پوسته شدن رنگ
  • قابل استفاده در شرایط آب و هوایی مختلف
  • کاهش میزان بوی بد رنگ

کاربرد پرایمر برای رنگ آمیزی ساختمان

پرایمر در صنعت رنگ آمیزی به یکی از مواد مهم و ضروری تبدیل شده است. این محصول می‌تواند از پوسته پوسته شدن لایه نهایی رنگ جلوگیری کند و مانند یک رابط میان رنگ و سطح مورد نظر شناخته شود. برای اجرای بسیاری از رنگ‌ها به ویژه رنگ اپوکسی و رنک اکریلیک، حتما باید از آستر استفاده کرد تا رنگ‌ها دوام بیشتری داشته باشند و در عین حال نمای زیبای آن‌ها نیز بهبود پیدا کند. علاوه بر این موضوع، اجرای پرایمر می‌تواند برای کاهش میزان رنگ مورد نیاز در ساختمان استفاده شود.

نحوه اجرای پرایمر در حین رنگ آمیزی

قبل از اجرای پرایمر رنگ باید در مورد نحوه اجرای توصیه شده توسط تولید کننده این پرایمر تحقیق کنید. اجرای پرایمر باید در دمای بالای ۵ درجه سانتی گراد انجام شود. می‌توان از غلتک رنگ یا فرچه برای اجرای این سطح استفاده کرد. مدت زمان خشک شدن پرایمر در شرایط آب و هوایی می‌تواند ۲ الی ۳ ساعت باشد. این لایه به راحتی با غلتک روی سطح مورد نظر اجرا می‌شود و پس از خشک شدن آن می‌توانید لایه بعدی رنگ را اجرا کنید.

قبل از اجرای آستر رنگ در محیط، باید حتما سطح را تمیزکاری و آماده سازی کنید. هر گونه خرابی، پوسیدگی و مشکلی که در سطح مورد نظر وجود دارند، باید برطرف شوند تا بتوانید لایه آستر را به صورت اصولی روی دیوار اجرا کنید. اجرای صحیح این لایه قبل از رنگ آمیزی روی نتیجه کار تاثیر بسیار مهمی خواهد داشت. بنابراین، حتما در اولین قدم سطح مورد نظر را برای اجرای لایه آستر بررسی کنید و اگر خرابی دارد آن را برطرف نمایید.

رانا کیمیا فام؛ عرضه کننده و مجری انواع رنگ با پرایمر اختصاصی

شرکت رانا کیمیا فام مرکز فروش انواع رنگ های صنعتی و ساختمانی مانند کولتار اپوکسی در محیط‌های مختلف است. می‌توانید برای دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه پرایمر بی رنگ چیست؟ و چه نوع پرایمر رنگ اپوکسی برای سطوح مورد نظر شما مناسب است؛ با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا به صورت تلفنی شما را راهنمایی کنیم.

بدون دیدگاه

متاسفانه فرم دیدگاه بسته شده است.