تلفن: (30 خط)87700627-021

رانا کیمیا فام | تولید کننده انواع رنگ و پوشش های صنعتی

 

آب بندی نما چیست و چه مزیت هایی دارد؟

آب بندی نما چیست و چه مزیت هایی دارد؟

آب بندی نما چیست و چه مزیت هایی دارد؟

  |   مقالات   |   بدون دیدگاه

آب بندی نما مجموعه اقداماتی است که برای ترمیم، اصلاح و همچنین عایق کاری نمای یک ساختمان انجام می‌شود. همانطور که میدانید برخی از نقائص ریز موجود در نمای سازه شرایطی را فراهم می‌آورد تا رطوبت و همچنین سیالات حاصل از باران به راحتی به بافت داخلی دیوارها نفوذ کنند و از این طریق باعث تخریب و سست شدن نمای ساختمان شوند.

زمانی که شما با استفاده از انواع رنگ ها یا همان عایق رطوبتی به آب بندی نمای ساختمان میپردازید نه‌ تنها از لحاظ زیبایی یک چهره ایده آلی را در ساختمان به وجود می آورید بلکه می توانید سبب افزایش دوام و ماندگاری نما و همچنین کاهش هزینه های مرتبط با تعمیر در یک سازه ساختمانی شوید. در این مقاله قصد داریم توضیحاتی اساسی در قالب شرح مزیتهای پروژه آب بند کردن نمای ساختمان ارائه دهیم تا از این طریق ضمن آگاهی از ضرورت آن، رغبت شما جهت انجام این پروژه مهم افزایش یابد.

آب بندی نما با استفاده از عایق رطوبتی اکریلیک پایه آب

معماری نمای ساختمان می تواند توسط مصالح ساختمانی مختلف از قبیل سنگ نما و همچنین بتن های سیمانی انجام شود. در ارتباط با سنگهای نما همانطور که در مقاله رزین سنگ اشاره شد میتوانید از این ترکیبات که فرموله شده با مواد آکریلیک میباشد به آب بندی نمای ساختمان بپردازید. برای نماهای سیمان کاری شده نیز شما می توانید از عایق رطوبتی آکریلیک پایه آب که بر اساس پلیمرهای اصلاح شده فرموله شده اند استفاده کنید. این عایق ها نفوذپذیری بسیار بالایی دارند و می توانند منافذ بسیار ریز نمای ساختمان را کاملاً پر کنند.

این ترکیبات آب بند به صورت تک جزئی هستند و همین مزیت باعث می‌شود تا فرایند اجرای آنها سهل و آسان شود. از لحاظ رنگ پایه به صورت سفید مایل به شیری می باشند که برخی از نمونه های آن پس از آن که کاملاً به مرحله خشکی رسیدند بی رنگ می شوند و شما می‌توانید چهره طبیعی ساختمان را پس از پایان پروژه ببینید.

آب بندی نما با استفاده از عایق رطوبتی اکریلیک پایه آب

آماده سازی سطح سازه تا چه حد در پروژه آب بندی نما موثر است؟

برای اینکه بتوانید یک پروژه آب بندی نما به صورت کاملا موفق داشته باشید ابتدا باید به ارزیابی سطح سازه یا همان نمای ساختمان بپردازید. اگر ترک های بسیار زیادی وجود دارد شما نمی توانید این ترک های عمیق را با استفاده از محلول های رنگی کاملاً پر کنید.

در چنين شرایطی شما باید با استفاده از مصالح ساختمانی و بعد از آن یک لایه پرایمر کلیه نقایص موجود در سطح نمای سیمانی را برطرف کنید تا شرایط لازم برای پذیرش لایه آب بند نما فراهم شود. در واقع ما می خواهیم یک پروژه کاملا اصولی و ماندگاری را ایجاد کنیم و نباید بدون زیرسازی اولیه از پوشش های آب بندی نما استفاده کنیم.

انعطاف پذیری و جذب لرزش لایه آب بندی نما

لایه آب بندی نما انعطاف پذیری بالایی در زمان اجرا دارد. این مزیت باعث می‌شود که شما سرعت بالاتری در اعمال این رنگ ها روی سطوح داشته باشید. از طرفی پس از آنکه این نوع عایق رطوبتی به مرحله خشکی کامل میرسد همچنان با ضریب بسیار کوچکی انعطاف پذیری خود را حفظ میکند. در نتیجه بروز هر نوع لرزش جزئی باعث ایجاد ترک در لایه آب بندی نما نمی شود. این مزیت را غالباً با عنوان جذب لرزش می شناسند.

همچنین شرایط نامساعد محیط مانند تابش مستقیم نور خورشید در فصل تابستان و همچنین کاهش دمای بیش از حد در فصل زمستان نمی تواند باعث پوسته شدن این لایه های رنگی شود. به بیان دیگر این پوشش ها برای آب بند کردن یک نمای سازه که در معرض شرایط نامساعد قرار دارد فرموله و طراحی شده اند و شما نباید از این بابت نگرانی خاصی داشته باشید.

انعطاف پذیری و جذب لرزش لایه آب بندی نما

طول عمر بسیار بالای عایق های رطوبتی نما

عایق رطوبتی نما یا همان لایه آب بندی نما اگر بر روی سطوح کاملاً زیرسازی شده اجرا شود می تواند شدت چسبندگی خود را در حالت استاندارد داشته باشد. زمانی که یک لایه رنگی با قدرت چسبندگی بالا بر روی سطوح قرار می گیرد در طولانی مدت با کوچکترین تنش محیطی از سطح دیوار جدا نخواهد شد. به همین دلیل است که همواره تاکید می کنیم اگر یک پوشش رنگی بسیار با کیفیت و مرغوب را خریداری کرده اید نباید به همین موضوع بسنده کنید.

در واقع اجرای شما نیز باید از بالاترین سطح کیفیت برخوردار باشد. این عوامل دست به دست هم می‌دهند که در مجموع باعث افزایش طول عمر عایق رطوبتی خواهد شد. اما اگر بخواهیم حدوداً در مورد میزان عمر این عایق ها صحبت کنیم میتوانیم یک بازه زمانی ۱۰ تا ۱۵ ساله را در نظر بگیریم. البته این مدت در محیط های مختلف فرق دارد و بستگی به نوع رنگ و همچنین شرایط محیط دارد.

حفظ بافت زیرین نمای ساختمان

بافت زیرین نمای ساختمان برای پایدار نگه داشتن سازه فوق العاده اهمیت دارد. زمانی شما می‌توانید یک سازه ساختمانی مستحکم و با طول عمر بالا داشته باشید که بتوانید بافت سیمانی رویه آن را محافظت کنید. مسئولیتی که لایه آب بندی نما برعهده دارد در اصل محافظت از بافت زیرین نمای ساختمان میباشد. هر چقدر شما بتوانید قسمت سیمانی یک ساختمان را در برابر رطوبت محیط و عوامل آسیب زننده حفظ کنید، از این طریق بافت رویه سازه سالم تر می ماند. در نتیجه شاهد خوردگی، ترک و ریزش بخشی از نمای ساختمان نخواهید بود.

به بیان دیگر هدف اصلی استفاده از لایه آب بندی نما جلوگیری از بروز تخریب های بسیار ریز است که به مرور زمان می توانند در کل نمای ساختمان گسترش یابند. استفاده از دیگر انواع رنگ نما نیز غالبا با همین هدف می باشد. اگرچه این پوشش ها تا حد بسیار زیادی باعث زیباتر شدن نمای ساختمان می شوند اما هدف اصلی محافظت از بافت زیرین آن میباشد.

حفظ بافت زیرین نمای ساختمان

مشاوره قیمت و خرید انواع رنگ ساختمانی از شرکت رانا کیمیا فام

شرکت رانا کیمیا فام علاوه بر تولید رنگ های ساختمانی پرکاربرد در حوزه فراوری انواع لایه های آب بند و همچنین پرایمرها نیز فعالیت بسیار گسترده ای دارد. شما می توانید متناسب با مساحت ساختمان، حجم دلخواه پوشش رنگی خود را با مناسب ترین قیمت از این شرکت سفارش دهید. همچنین جهت دریافت اطلاعات مرتبط با هزینه خرید و جزئیات فنی محصولات می توانید با کارشناسان شرکت رانا کیمیا فام تماس حاصل فرمایید.

بدون دیدگاه

متاسفانه فرم دیدگاه بسته شده است.