تلفن: (30 خط)87700627-021

رانا کیمیا فام | تولید کننده انواع رنگ و پوشش های صنعتی

 

تینر ترافیکی چیست؟ دلیل استفاده از تینر برای رنگ ترافیکی

تینر ترافیکی چیست؟ دلیل استفاده از تینر برای رنگ ترافیکی

تینر ترافیکی چیست؟ دلیل استفاده از تینر برای رنگ ترافیکی

  |   مقالات   |   بدون دیدگاه

فروشگاه   جهت دریافت لیست قیمت و مشاوره خرید رنگهای ترافیکی کلیک کنید   فروشگاه

رنگ ترافیکی از جمله رنگ‌های صنعتی موجود در بازار است که معمولا در پارکینگ ساختمان‌ها، خیابان‌ها و … شاهد به کار رفتن آن به صورت خطی بوده‌ایم. این رنگ‌ها با هدف خط کشی، رنگ آمیزی و ایجاد راهنما در محیط‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای اینکه بتوان رنگ ترافیکی را به صورت اصولی در محیط اجرا کرد، نیاز به رساندن رنگ به یک غلظت مناسب است. حلال رنگ ترافیکی، محصولی است که می‌تواند برای کاهش غلظت رنگ ترافیکی مورد استفاده قرار گیرد که با نام تینر ترافیکی در بازار شناخته می‌شود. این محصولات با اهداف مختلفی برای رنگ‌های ترافیکی استفاده می‌شوند و می‌توانند از نظر فنی، دانسیته و همچنین نحوه استفاده متفاوت باشند.

تینر ترافیکی چیست؟

تینر ترافیکی که به آن حلال ترافیکی نیز می‌گویند، یکی از انواع حلال‌های رنگ است که برای رنگ‌های ترافیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این حلال‌ها بر پایه نفت هستند و می‌توانند رنگ‌های ترافیکی را به اندازه دلخواه رقیق کنند تا اجرای آن‌ها ساده‌تر شود. تینرهای ترافیک از نظر مشخصات فنی بسیار با هم متفاوت‌اند.

هر یک از انواع رنگ‌های ترافیکی اکریلیک، سرد و یا ترموپلاست نیاز به تینر مخصوص به خود دارند. نمی‌توان تینر یک نوع رنگ ترافیکی را برای نوع دیگری از رنگ مورد استفاده قرار داد؛ چرا که ساختار هر نوع رنگ به برخی از حلال‌ها پاسخ می‌دهد. از این رو برای رسیدن به رنگ یکدست و با انسجام جهت اجرا در محیط خیابان، پارکینگ و جاده نیاز به استفاده از تینر مخصوص خود رنگ ترافیکی است.

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک ، مراحل اجرا و کاربردهای آن
مطالعه

هدف استفاده از تینر رنگ ترافیکی

حلال رنگ برای پاک کردن رنگ‌های مختلف از روی سطوح مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اما تنها هدف استفاده از تینر ترافیکی این نیست. اگرچه در برخی از مواقع برای ایجاد خطوط یکدست و رفع خطاهای اجرایی رنگ‌های ترافیکی، نیاز به استفاده از تینر می‌باشد؛ اما اهداف متفاوت دیگری نیز برای مصرف حلال رنگ ترافیکی وجود دارند که در ادامه مقاله به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • ایجاد غلظت مناسب برای رنگ

برای رنگ آمیزی محیط‌های مختلف نیاز به ایجاد غلظت مناسب برای رنگ است. رنگ‌های اکریلیک و سایر رنگ‌های ترافیکی موجود در بازار، غلظت بالایی دارند و اجرای آن‌ها با هر وسیله‌ای کار ساده‌ای نیست. تینر ترافیکی می‌تواند با ایجاد غلظت مناسب برای رنگ‌های ترافیکی اجازه اجرای این رنگ‌ها را به بهترین شکل ممکن می‌دهد.

  • امکان اجرای رنگ با سهولت بیشتر

رنگ‌های ترافیکی ممکن است برای اجرا نیاز به پیستوله رنگ، قلمو و یا ابزارهای دیگری داشته باشند. بدیهی است که رنگ‌های غلیظ نمی‌توانند با این ابزارها در محیط اجرا شوند. به همین خاطر به آن‌ها تینر ترافیکی اضافه می‌کنند تا بتوان رنگ را با غلظت مناسب در ابزارهای مخصوص قرار داد و آن را به صورت پاششی و یا با روش‌های دیگر اجرا کرد.

  • خشک شدن سریع‌تر رنگ

یکی از مهم‌ترین دلایل استفاده از تینرهای رنگ ترافیکی، ایجاد خاصیت خشک شدن سریع رنگ‌ها است. به طور کلی، رنگ‌های ترافیکی با غلظت بالا به راحتی نمی‌توانند پس از اجرا در سطوح خشک شوند. دلیل این موضوع هم عدم به کار رفتن مواد فرار در داخل آن‌ها است. ولی به دلیل اینکه تینرهای ترافیکی بسیار فرار هستند، می‌توانند در صورت اضافه شدن به رنگ‌های ترافیکی باعث خشک شدن سریع آن‌ها در محیط شوند. این ویژگی از حلال‌های رنگ ترافیکی باعث اجرای سریع‌تر و حرفه ای‌تر رنگ‌های ترافیکی خواهد شد.

  • افزایش چسبندگی
عایق رطوبتی استخر کشاورزی و انواع آن
مطالعه

در برخی از تینرها با فرمولاسیون مخصوص، خواص دیگری نیز وجود دارند. یکی از این خواص افزایش چسبندگی است. در صورتی که تینر مخصوص رنگ ترافیکی به رنگ اضافه شود، می‌تواند چسبندگی رنگ را در محیط‌های مختلف افزایش دهد. از این رو با وجود این تینرها می‌توان شاهد افزایش عمر مفید رنگ‌های ترافیکی و چسبندگی بیشتر آن‌ها بود.

هدف استفاده از تینر رنگ ترافیکی

میزان غلظت مورد نیاز تینر ترافیکی

برای استفاده از تینر ترافیکی باید حتما غلظت مورد نیاز برای این تینرها مورد بررسی قرار گیرد. برای هر کیلو رنگ ترافیکی باید مقدار مشخصی حلال استفاده شود تا بتوان به غلظت مورد نظر رسید؛ اما چون شرایط آب و هوایی و حتی نوع تینر و رنگ متفاوت است، نمی‌توان غلظت ثابتی را برای اضافه کردن به رنگ‌های ترافیکی تعیین نمود. اما به طور کلی، ۱۰ الی ۲۰ درصد وزنی تینر به رنگ‌های ترافیکی اضافه می‌شود تا بتوان به غلظت مناسب رسید.

به طور مثال اگر شما نیاز به استفاده از یک کیلوگرم رنگ ترافیکی داشته باشید، می‌توانید حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم تینر به آن اضافه کنید. در مواردی مانند زمانی که شرایط آب و هوایی بسیار گرم است، احتمالا نیاز به درصد بالاتری تینر برای رقیق کردن رنگ و همچنین امکان اجرای رنگ روی زمین خواهید داشت. بنابراین، تعیین میزان غلظت مورد نیاز تینر ترافیکی تا حدی به تجربه افراد بستگی دارد.

تاریخچه رنگ ساختمانی و تکامل آن از دوران باستان تا امروز
مطالعه

نکات ایمنی برای استفاده از تینر مخصوص رنگ ترافیکی

یکی از مهم‌ترین مواردی که باید در هنگام استفاده از تینر رنگ برای هر نوع رنگ مورد توجه داشته باشید، نکات ایمنی است. متاسفانه بسیاری از افراد به دلیل اینکه این نکات را در هنگام استفاده از تینرهای ترافیکی جدی نمی‌گیرند، دچار مشکلات مختلفی می‌شوند که گاها بعضی از آن‌ها بسیار خطرناک نیز هستند. تینر ترافیکی می‌تواند برای ریه و دستگاه تنفسی شما مضر باشد. پس باید حتما در یک محیط با تهویه مناسب از این تینرها استفاده کنید.

همچنین، استفاده از ماسک و دستکش هنگام اضافه کردن تینر به رنگ ترافیکی توصیه می‌شود. همچنین برای نگهداری از تینرهای مخصوص ترافیکی، حتما این تینرها را در یک محیط مناسب و به دور از مواد اشتعال زا نگهداری کنید. از قرار دادن این محصولات در معرض خورشید جدا خودداری کنید.

نکات ایمنی برای استفاده از تینر مخصوص رنگ ترافیکی

مشاوره خرید تینر رنگ ترافیکی از رانا کیمیا فام

شرکت رانا کیمیا فام تولید کننده انواع رنگ‌های صنعتی و ساختمان با استانداردهای روز جهانی است. با توجه به اینکه هر یک از رنگ‌های ترافیکی مانند رنگ ترافیک دو جزئی اکریلیک نیاز به حلال و تینر مخصوص به خود هستند، لازم است که در صورت خرید رنگ ترافیک زرد از رانا کیمیا فام حتما در مورد نوع تینر مورد نیاز آن اطلاعات کسب کنید. کارشناسان ما در رانا کیمیا فام در کنار شما هستند تا بهترین خدمات را برای مشاوره و خرید رنگ تینر ترافیکی ارائه کنند.

بدون دیدگاه

متاسفانه فرم دیدگاه بسته شده است.