رنگ صدفی ساختمان و مزایای آن + بهترین ترکیب رنگها با آن
در میان تنوع بالایی از رنگهایی که میتوانید برای رنگ آمیزی دیوار آشپزخانه، سالن پذیرایی، اتاق خواب و … استفاده کنید، رنگ صدفی ساختمان به عنوان رنگی جذاب و خارق العاده شناخته میشود. شاید در نگاه اول این رنگ مشابه با رنگ روغنی سفید باشد که تا به امروز به وفور در ساختمانها استفاده میشد، اما در باطن جزئیات خاصتری را ارائه میکند. اگر علاقه مند به رنگهای جدید و به روز برای استفاده در ساختمانها هستید، این مقاله را بخوانید تا بیشتر با این رنگ و نحوه ترکیب کردن آن با رنگهای دیگر آشنا شوید.
رنگ صدفی ساختمان چیست؟
زمانی که صدفی را از دل دریا بر میدارید و آن را نگاه میکنید، احتمالا در نگاه اول احساس میکنید که رنگ آن سفید خالص است؛ اما اگر کمی بیشتر دقت کنید، متوجه تناژ صورتی در این نوع رنگ خواهید شد. رنگ صدفی ساختمان، مشابه با رنگ صدف است. نه آنقدر سفید است، نه آنقدر صورتی. ترکیبی از رنگ صورتی و سفید رنگ صدفی را تشکیل میدهد. برای تهیه رنگ صدفی، میتوان در حجم بالایی از رنگ سفید مقداری رنگ صورتی ریخت تا به ترکیب رنگ مورد نظر رسید. این رنگ آنقدر جذاب و خاص است که میتوانید برای هر محیط مدرن و جذابی استفاده کنید.
انواع رنگ صدفی برای ساختمان
رنگ صدفی جزء رنگهای خاص است که میتوانید آن را به صورت پودری یا مایع از مراکز معتبر خریداری کنید. از نظر سبک رنگی میتوان آن را به دو دسته مات و براق تقسیم بندی کرد.
- رنگ صدفی مات: رنگ صدفی مات ساختمان یک رنگ خاص و متناسب با سبک دکوراسیون مدرن است. این رنگ امکان بازگشت و انعکاس نور را نمیدهد و ظاهری خنثی پس از اجرا روی سطوح پیدا خواهد کرد. رنگ صدفی ساختمان مات برای آن دسته از افرادی که علاقهای به درخشندگی دیوارها و فضاهای مختلف ندارند، بسیار مناسب است. رنگ صدفی مات برای اتاق خواب و اتاق کار شرکتها بسیار عالی است.
- رنگ صدفی براق: رنگ صدفی ساختمان براق، جزء جذابترین رنگها برای پوشش دادن سالن پذیرایی، آشپزخانه و اتاقها است. این نوع رنگ بازتاب نور بالایی دارد و میتواند فضا را جذابتر و شادابتر نشان دهد. با این حال انعکاس نور در این رنگها باعث میشود تا کثیفی و برجستگیهای روی رنگ بیشتر مشخص شوند. از این رو حساسیت اجرای یکنواخت رنگ صدفی براق بسیار زیاد است.
مزایای انتخاب رنگ صدفی دیوار
رنگ صدفی ساختمان به عنوان یک رنگ کارآمد و جذاب است که میتوانید آن را جایگزین رنگ سفید ساده کنید. از آنجایی که رنگهای روشن میتوانند نقش مهمی را در شادابی فضا و بازتاب نور داشته باشند، برای خانههای کوچک و فضاهای کم نور بسیار مناسباند. حال از آنجایی که ترکیب رنگ صورتی با رنگ سفید میتواند آن را خاصتر کند، میتوانید از مزایای این رنگها بهره مند شوید.
- بازتاب نور: رنگ صدفی ساختمان میتواند نقش مهمی را در بازتاب نور داشته باشد. برای خانههای تاریک و کم نور که نیاز به استفاده از سیستمهای روشنایی مصنوعی است، میتوانید از رنگ صدفی استفاده کنید که فضا را روشنتر نشان میدهد.
- بزرگتر نشان دادن فضا: رنگ صدفی ساختمان به دلیل انعکاس نور که ایجاد میکند، میتواند روی بزرگتر نشان دادن فضا نقش موثری داشته باشد. این خطای دید باعث زیبایی بیشتر فضای داخلی ساختمانهای کوچک میشود.
- تلفیق با انواع رنگها: از آنجایی که این رنگ در گروه رنگهای خنثی قرار میگیرد، میتوان آن را به عنوان گزینهای برای تلفیق و ترکیب با رنگهای دیگر شناخت. ضمن اینکه هماهنگی این رنگ با سایر محصولات دکوراسیون داخلی فوقالعاده خواهد بود.
- امکان اجرا با سبکهای جذاب: رنگ صدفی را میتوان با سبکهای پتینه کاری، برجسته و ترکیبی به اجرا در آورد. اگر با آشنا باشید، میتوانید آن را با سبکهای جذاب و خاص در محیط اجرا کنید.
کاربرد رنگ صدفی در ساختمان
رنگ صدفی ساختمان را میتوان برای فضاهای مختلفی استفاده کرد؛ اما از آنجایی که تاکید این رنگ روی افزایش انعکاس نور است، میتوان آن را انتخابی عالی برای فضاهای کوچک و کم نور دانست. ضمن اینکه محدودیتی از بابت اجرای آن در پروژههای تجاری و اداری وجود ندارد و میتوان برای اتاق مدیریت، اتاق کنفرانس، سالن اجتماعات و … از این رنگ استفاده کرد. از آنجایی که رنگ صدفی هم یک رنگ رسمی است، هم یک رنگ ساده و کاربردی، در هر نوع پروژهای قابل استفاده بوده و حتی امکان ترکیب آن با رنگهای مختلف دیگر وجود دارد.
- اتاق خواب
- اتاق کار در شرکت و اداره
- مغازه و فروشگاهها
- کافی شاپهای مدرن
- سالن پذیرایی خانه های مسکونی
- آشپزخانه خانه های مسکونی
- سالن کنفرانس و اجتماعات
- فضای بازی کودکان
- اتاق استراحت و پذیرایی از مهمانان
بهترین رنگها برای ترکیب با رنگ صدفی ساختمان
از آنجایی که رنگ صدفی ساختمان یک رنگ روشن یا ظاهر خنثی است، میتوان آن را با رنگهای دیگری ترکیب کرد تا شاهد زیبایی فوقالعاده آنها بود. از جمله رنگهای پیشنهادی برای ترکیب با آن شامل:
رنگ بژ
رنگ بژ یک رنگ جذاب برای ترکیب کردن با رنگ سفید صدفی دیوار است. ترکیبی که هم روح تازهای به خانه شما میبخشد، هم احساس پاکی و تمیزی فوقالعادهای را به فضا میدهد. این رنگ میتواند به فضای اتاق گرما بدهد و تعادل زیادی را برقرار کند. علاوه بر این، فضا را کلاسیکتر و جذابتر خواهد کرد. با رنگ بژ زیبایی دکوراسیون داخلی خانه را چندین برابر میکنید، اما فراموش نکنید که این رنگ بیشتر برای سبک کلاسیک مناسب است تا سبک مدرن.
رنگ صورتی
برای تکمیل دکوراسیون اتاق خواب میتوانید از ترکیب رنگ صورتی با رنگ صدفی ساختمان استفاده کنید که در افزایش حس تمیزی نقش موثری را ایفا میکند. ضمن اینکه رنگ صورتی یک رنگ ملایم و آرامش بخش است. با ترکیب دیوار صورتی و صدفی و اضافه کردن پردهها و المانهای دیگر با این ترکیب رنگ، زیبایی اتاق خواب خودتان را چندین برابر کنید.
رنگ سرمه ای
رنگ سرمهای جزء رنگهای جذاب برای ترکیب شدن با رنگ روشن است. اگر از سفیدی و یکنواختی رنگ صدفی ساختمان رضایت ندارید، میتوانید آن را با رنگ ساختمان تیره مانند رنگ سرمهای ترکیب کنید. دیوار کوچکی را برای رنگ آمیزی با رنگ سرمهای انتخاب کنید تا عمق و گرمای مناسبی را ایجاد کند. در استفاده از رنگ سرمهای زیاده روی نکنید، چون باعث تاریک نشان دادن فضا میشود. همچنین فراموش نکنید که این رنگ به دلیل تیرگی خاصی که به فضا میدهد، فضا را کوچکتر میکند.
رنگ طوسی
با یک رنگ پاش ساختمان میتوانید رنگ صدفی را در کنار رنگ طوسی اجرا کنید. ترکیب رنگ صدفی با رنگ خنثایی همچون طوسی به راحتی از طریق رنگ کردن دیوار یا اضافه کردن المانهای صورتی به دکوراسیون داخلی ترکیب فوق العادهای را ایجاد میکند. اگر فضای دکوراسیون داخلی خانه شما مدرن است، حتما رنگ طوسی را انتخاب کنید و در کنار رنگ صدفی استفاده نمایید. ترکیب رنگ طوسی و صدفی ساختمان برای شرکتها و فضاهای اداری نیز مناسب است.
رانا کیمیا فام: تولید کننده بهترین انواع رنگ ساختمان روشن
رنگ صدفی ساختمان تنها یکی از انواع رنگهایی است که برای رنگ آمیزی دیوار استفاده میشود. رانا کیمیا فام، تولید کننده انواع رنگ ساختمان با ترکیب رنگهای روشن و خنثی است که محصولات خود را با جذابیت فوق العادهای به بازار عرضه میکند. فرمولاسیون رنگهای به کار رفته باعث شده تا آنها به عنوان یک انتخاب خنثی و جذاب برای هر نوع فضایی از جمله اداری، مسکونی و تجاری تشخیص داده شوند.