تلفن: (30 خط)87700627-021

رانا کیمیا فام | تولید کننده انواع رنگ و پوشش های صنعتی

 

عایق رطوبتی تک جزئی ؛ دو نوع قیری پلیمری و سفید بام

عایق رطوبتی تک جزئی؛ دو نوع قیری پلیمری و سفید بام

عایق رطوبتی تک جزئی ؛ دو نوع قیری پلیمری و سفید بام

  |   مقالات   |   بدون دیدگاه

اولین پوشش محافظی که باعث جلوگیری از خوردگی و آسیب به بافت داخلی سازه می‌شود عایق رطوبتی است. این ترکیبات رنگی در نمونه های مختلفی فرموله و تولید می‌شوند. از جمله پرکاربردترین آن‌ها عایق رطوبتی تک جزئی و همچنین عایق رطوبتی دو جزئی است که هر کدام برای یک موقعیت خاص در سازه استفاده می‌شوند. نمونه های تک جزئی موضوع بحث این مقاله است.

شما می‌توانید در لینک مربوطه اطلاعات کامل تری در مورد عایق های دو جزئی به دست آورید. آنچه که اهمیت دارد این است که هر دو محصول مانع نفوذ رطوبت و سیالات به داخل سازه می‌شوند. در نتیجه تمامی هزینه های تعمیر و نگهداری شما در بلند مدت حفظ خواهد شد. اینکه این محصولات به چند گروه تقسیم می‌شوند و چه ویژگی هایی دارند در ادامه مقاله به آنها خواهیم پرداخت.

انواع عایق رطوبتی تک جزئی

دو نوع از پرکاربرد ترین عایق های رطوبتی تک جزئی نمونه های قیری پلیمری و سفید آکریلیک هستند. این محصولات در حال حاضر آمار استفاده بسیار بالایی دارند و به عنوان پوششهای ساخته شده با فناوری نانو تلقی می‌شوند. در گذشته معمولا عایق‌ها به صورت قیری حرارتی و ذوب شده بودند.

بعد از آن ایزوگام‌ها روی کار آمدند و امروزه عایق های رنگی توانستند جایگزین عالی برای پوشش های قدیمی باشند. عایق قیری پلیمری همانطور که از نام آن مشخص است بر پایه قیرهای سبک می‌باشد. رنگ آن کاملا مشکی و مات و قدرت بازدارندگی بسیار بالایی در مقابل رطوبت دارد. نمونه دیگر عایق رطوبتی اکریلیک است که بصورت تک جزئی تهیه می‌شوند.

رنگ اصلی این محصول کاملاً به رنگ سفید است و چسبندگی خوبی روی سطوح ایجاد می‌کند. البته رنگبندی های دیگری نیز از این محصول فرموله شده است که هر کدام تا یک محدوده خاصی ویژگی‌های فنی متفاوتی دارند. اما همگی می‌توانند یک لایه کاملا آب بند و غیر قابل نفوذ روی سطوح مختلف سازه ایجاد کنند. اینکه این عایق رطوبتی تک جزئی چه ویژگی های ساختاری دارد در قسمت های بعد به طور جداگانه و مفصل توضیح می‌دهیم.

عایق رطوبتی تک جزئی به صورت قیری و مشکی

عایق تک جزئی قیری

از این پوشش می‌توان به عنوان عایق رطوبتی دیوار داخلی و عایق رطوبتی مشکی بام استفاده کرد. بسیاری از سطوح دیواری که در بافت داخلی سازه به شکل مدفون قرار دارند غالبا در معرض نفوذ رطوبت و آسیب هستند. این دیوارها در بخش فونداسیون یا بستر کف سرویس های بهداشتی قرار دارند.

عایق رطوبتی تک جزئی قیری می‌تواند در زیر مصالح ساختمانی نیز استفاده شود. روند اجرای سریع و آماده سازی به موقع محلول رنگ فرایند اجرا را سهل و آسان می‌کند. علاوه بر همه اینها می‌توان آنها را در پشت بام ساختمان نیز استفاده کرد. برای این کار شما نیاز به اجرای سه لایه از عایق رطوبتی تک جزئی دارید. لایه اول همان عایق قیری است. اما پوشش دوم مش فایبرگلاس می‌باشد که به صورت رول مانند تهیه می‌شوند و روی سطح کار قرار می‌گیرند.

پوشش نهایی نیز مجدداً عایق رطوبتی قیری است. این سه لایه در مجموع باعث افزایش مقاومت مکانیکی سطح کار می‌شود. چرا که ممکن است در بام ساختمان رفت و آمد وجود داشته باشد. در نتیجه لازم است به استحکام و مقاومت لایه ضد رطوبتی نیز توجه ویژه ای داشته باشید. برخی از مشخصات فنی محصول به شرح ذیل است:

  • نوع رنگ بندی آن مشکی و کاملاً مات است.
  • در ضخامت ۱ میلیمتر و مساحت یک متر مربع مقدار مصرف حدود ۱٫۶ کیلوگرم دارند.
  • اگر دو لایه پوشش دهی از این رنگ داشته باشید مقدار مصرف به ۲٫۴ کیلوگرم برای هر متر مربع پوشش دهی می‌رسد.
  • بعد از آماده سازی محلول زمان کارایی آن در دمای متعادل محیط حدود ۲ ساعت است.
  • این عایق بر اساس موقعیت اجرا و دمای محیط حداکثر تا ۷ روز کاملا خشک می‌شود.

عایق رطوبتی تک جزئی با رنگ کاملاً سفید و مایل به شیری

عایق رطوبتی سفید بام

این نوع عایق تک جزئی یک محصول کاملاً جدید و منحصر به فرد است که بر اساس رزین های اکریلیک تولید می‌شود. این عایق می‌تواند به عنوان پوشش و رنگ نما، پشت بام و دیوارهای افقی و عمودی استفاده کنید. از طرفی کاربرد دیگر آن‌ها به عنوان عایق رطوبتی دیوار سیمانی است. این پوشش‌ها با انواع ابزارهای رنگ آمیزی مانند قلم مو و غلطک و همچنین اسپری‌ها سازگاری و هماهنگی لازم را دارند.

اصولاً استفاده از اسپری‌ها سرعت پوشش دهی شما را در پروژه افزایش می‌دهند. این عایق علاوه بر سطوح سیمانی قابل اجرا بر روی سطوح فلزی نیز هستند. همچنین شما می‌توانید آنها را روی سطوح گچی نیز اعمال کنید. از آنجایی که سقف های شیبدار معمولا از جنس فلز هستند. به عنوان بهترین عایق رطوبتی سقف شیروانی هم می‌باشند. این عایق نیز نیاز به پوشش فایبرگلاس بین دو لایه از رنگ دارند.

این کار زمانی انجام می‌شود که شما بخواهید بام ساختمان را با رزین های اکریلیک پوشش دهی کنید. برای دیوارهای عمودی معمولاً اجرای یک لایه از رنگ کافی است. در همان مرحله اول می‌توان ضخامت ۶۰۰ میکرومتر تا نهایت دو میلیمتر را ایجاد کرد. ویژگی های فنی محصول به شرح ذیل است:

  • رنگ پایه آنها سفید مایل به شیری است اما در ده رنگ دیگر نیز عرضه می‌شوند.
  • تابش نور آفتاب آسیبی به ساختار این عایق رطوبتی تک جزئی وارد نمی‌کند.
  • محدودیتی برای اجرای این محصول در دیوارهای عمودی و افقی نیست.
  • مواد و آلاینده‌های سمی به محیط منتشر نمی کند.
  • مقدار مصرف آنها برای مساحت یک متر مربع و ضخامت ۱ میلیمتر حدود ۱٫۵ کیلو گرم است.
  • پس از سپری شدن پنج روز به خشکی کامل می‌رسند.

عایق رطوبتی تک جزئی جزو ترکیبات رنگی جدید

نحوه خرید عایق رطوبتی تک جزئی

برای خرید عایق رطوبتی تک جزئی محل پروژه و موقعیت آن بسیار اهمیت دارد. با توجه به اطلاعات ذکر شده این عایق‌ها می‌توانند بر روی سطح سازه و یا بافت داخلی آن استفاده شوند. برای سطوح نما عایق های آکریلیک بهترین انتخاب هستند. حال آنکه برای بافت داخلی و زیرسازه ای عایق قیری عملکرد بهتری ارائه می‌دهد. به همین دلیل همواره تاکید می‌کنیم در زمان خرید عایق رطوبتی تک جزئی تمامی جوانب را مد نظر قرار دهیم. اصولاً کارشناسان پروژه سعی می‌کنند بر اساس اطلاعاتی که از شما می‌گیرند محصول مناسب را معرفی کنند.

تولید و فروش انواع رنگ ساختمان در شرکت رانا کیمیا فام

شرکت رانا کیمیا فام به طور متمرکز در زمینه تولید و فروش انواع رنگ ساختمان، پوشش های صنعتی و انواع کفپوش‌ها فعالیت می‌کند. این شرکت با داشتن خط تولید بسیار مجهز و همچنین با بهره مندی از کارشناسان و مهندسان تراز اول همواره توانسته است با کیفیت ترین محصولات رنگی را به بازار عرضه کند. شما می‌توانید متناسب با نوع پروژه ای که پیش رو دارید رنگ های مورد نیاز خود را از ما خریداری کنید. جهت دریافت اطلاعات بیشتر با این شرکت در تماس باشید.

بدون دیدگاه

متاسفانه فرم دیدگاه بسته شده است.