بهترین عایق فونداسیون (عایق رطوبتی) و عملکرد آن در پی سازه
جهت دریافت لیست قیمت و مشاوره خرید عایق رطوبتی کلیک کنید
فونداسیون که با نام شالوده نیز شناخته میشود، پایینترین قسمت در هر سازه است. وظیفه این بخش، انتقال بار ساختمان به صورت سازهای به زمین است. بنابراین وزن ساختمان با وجود فونداسیون به خاک پایدار منتقل خواهد شد. به دلیل اینکه بار ساختمان از طریق فونداسیون به زمین منتقل میگردد، استحکام فونداسیون نقش بسیار مهمی را در ایستایی و استحکام کل ساختمان ایفا میکند. نفوذ رطوبت از طریق فونداسیون میتواند یک عامل جدی برای تخریب آن باشد. از این رو استفاده از عایق فونداسیون یکی از مهمترین مواردی است که باید در هنگام ساختمان سازی به آن توجه داشته باشید.
اهمیت عایق کاری فونداسیون
فونداسیون به عنوان پایین ترین قسمت در ساختمان که بار ساختمان را به زمین منتقل میکند، نقش بسیار مهمی را در ایمنی ساختمان دارد. این بخش از ساختمان میتواند نقش بسیار مهمی را در ایستایی و استحکام کل ساختمان ایفا کند. برای ساخت کل ساختمان و فونداسیون، باید حتما به ضوابط مورد نظر توجه داشت. چرا که متاسفانه تخریب فونداسیون هزینههای زیادی را برای ساختمان به همراه دارد و باعث تخریب و بروز مشکلات جدی خواهد شد.
تغییرات فصلی و دمایی تاثیر زیادی روی بتن اجرا شده در فونداسیون خواهد گذاشت. تفاوتی وجود ندارد که چه نوع فونداسیون برای اجرا در ساختمان استفاده شده است، در هر صورت عایق کاری فونداسیون میتواند تاثیر زیادی روی پایداری و تعادل بارهای وارده به زمین داشته باشد. اگر فونداسیون به درستی عایق شود، تضمین میکند که یک ساختمان در مقابل تغییرات فصلی، دمایی و رطوبت مقاومت بالایی از خود نشان میدهد. از این رو در شرایط خاص، فونداسیون آسیب ندیده و این موضوع مستقیما روی کیفیت و استحکام سازه تاثیرگذار است.
عایق فونداسیون چیست؟
عایق فونداسیون در واقع یکی از انواع عایقهای ساختمانی است که میتواند برای جلوگیری از انتقال رطوبت و حرارت و همچنین افزایش ایمنی ساختمان مورد استفاده قرار گیرد. این نوع عایق روی بتن اعمال شده در فونداسیون قرار میگیرد و از آسیب دیدن آن جلوگیری خواهد کرد. این نوع عایق باید از سولفاته شدن و نفوذ مواد اسیدی و قلیایی به فونداسیون جلوگیری کند. در این صورت استحکام ساختمان نیز به بهترین شکل تامین خواهد شد.
انواع عایق رطوبتی فونداسیون
عایق کاری فونداسیون میتواند با مواد بر پایه قیر انجام شود. اما در سالهای اخیر و طبق تحقیقات انجام شده مشخص شد که قیر و مواد بر پایه آن تاثیر خوبی روی عایق کاری ندارند. به طوری که در هنگام قرارگیری در معرض رطوبت، مواد شیمیایی، اسیدی و بازی دچار مشکل میشوند. این موضوع سولفاته شدن بتن را نیز به همراه خواهد داشت که برای یک ساختمان به ویژه مجتمعها و برجهای بزرگ، میتواند یک عیب بزرگ محسوب شود.
از این رو دانشمندان و تولید کنندگان عایق رطوبتی تلاش کردهاند تا محصولات نوینی را برای عایق کاری فونداسیون تولید و به بازار عرضه کنند. عایقهای جدید بر پایه پلیمرها تولید میشوند و برخلاف عایقهای بر پایه قیر در برابر رطوبت، مواد اسیدی و قلیایی و بسیاری از محصولات مخرب مقاومت خوبی از خود نشان میدهند. از این رو میتوان آنها را با اطمینان بیشتری برای ساختمانهای مختلف مورد استفاده قرار داد.
ویژگیهای بهترین عایق برای فونداسیون
عایق رطوبتی فونداسیون میتواند نقش بسیار مهمی را در جلوگیری از نفوذ رطوبت به فونداسیون و زیر زمین ایفا کند. یکی از بهترین انواع عایق برای فونداسیون، عایقهای رطوبتی بر پایه رزین آکریلیک است. عایق رطوبتی آکریلیک به عنوان یکی از بهترین عایقها برای عایق کاری فونداسیون و پی ساختمان شناخته میشود. دلیل این برتری هم ویژگیهای خاص عایق است که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
پوشش کاملا ضد آب
عایق رطوبتی آکریلیک به عنوان یک پوشش کاملا ضد آب برای عایق کاری فونداسیون شناخته میشود. این نوع عایق از نفوذ نم و رطوبت به خاک جلوگیری کرده و باعث افزایش استحکام فونداسیون در برابر رطوبت خواهد شد.
سازگاری با بتن
تخریب بتن با برخی از انواع عایقهای رطوبتی محتمل است، اما عایق رطوبتی آکریلیک میتواند سازگاری بسیار خوبی با بتن از خود نشان دهد. اگرچه پس از اجرای رنگهای آکریلیک روی سطح بتن، واکنشهای شیمیایی رخ میدهند؛ ولی این واکنشها در راستای عایق شدن فونداسیون هستند.
جلوگیری از سولفاته شدن بتن
سولفاته شدن بتن در بسیاری از فونداسیونهای عایق کاری شده با قیر و گونی دیده میشد، اما استفاده از عایق رطوبتی فونداسیون از سولفاته شدن بتن جلوگیری کرده و باعث افزایش ایمنی آن میگردد.
قابلیت نفوذ در بتن
بسیاری از محصولاتی که برای عایق کاری مورد استفاده قرار میگیرند، مانند محصولات بر پایه قیر، امکان یکی شدن را با بتن را ندارند. در واقع آنها مانند یک پوشش روی بتن عمل میکنند که پس از گذشت چند سال دچار مشکل میشوند. عایق فونداسیون رطوبتی آکریلیک به راحتی میتواند در سطح بتن نفوذ کند. قابلیت نفوذ این نوع عایق در بتن باعث شده تا در اثر فشار رطوبت از روی سطح جدا نشوند. حتی فشارهای وارده مثبت و منفی روی ساختار آنها تاثیر بدی نخواهد گذاشت.
مقاومت بالا در برابر شرایط اسیدی و قلیایی
مصالح استفاده شده در ساختمان سازی خواص اسیدی و قلیایی متفاوتی دارند. عایق فونداسیون باید بتواند در برابر شرایط اسیدی و قلیایی عملکرد خوبی از خود نشان دهد. عایق رطوبتی بر پایه پلیمر علاوه بر مقاومت در برابر رطوبت، در برابر شرایط اسیدی و قلیایی نیز مقاوم است.
قابلیت تنفس پذیری خوب
عایق رطوبتی فونداسیون میتواند با قابلیت تنفس پذیری بسیار خوب خود این امکان را بدهد تا هیدراتاسیون خود را به طور کامل انجام دهد. این موضوع از جمله مهمترین ویژگیهای عایقهای فونداسیون محسوب میشود.
رانا کیمیا فام؛ بهترین ارائه دهنده عایق رطوبتی فونداسیون
در صورت نیاز به اجرای عایق رطوبتی فونداسیون باید به کیفیت این عایق و عملکرد آن توجه ویژهای داشته باشید. رانا کیمیا فام، یکی از بهترین تولید کنندگان عایق رطوبتی است که همواره به کیفیت محصولات خود توجه بسیار زیادی داشته است. این شرکت تولید کننده انواع رنگهای روغنی، رنگهای بر پایه آب و آکریلیک برای عایق کاری است که محصولات خود را با استانداردهای جهانی تولید و عرضه میکند. در صورت نیاز به دریافت مشاوره جهت خرید عایق فونداسیون و نحوه اجرای آن، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
متاسفانه فرم دیدگاه بسته شده است.