تلفن: (30 خط)87700627-021

رانا کیمیا فام | تولید کننده انواع رنگ و پوشش های صنعتی

 

عایق رطوبتی؛ خرید و قیمت عایق رطوبتی + مشخصات فنی

ماهیت و ساختار عایق رطوبتی قیری

عایق رطوبتی؛ خرید و قیمت عایق رطوبتی + مشخصات فنی

  |   مقالات   |   13 دیدگاه ها
مزیت های استفاده از عایق رطوبتی قیری پلیمری

عایق رطوبتی قیری پلیمری W-25

عایق رطوبتی پلیمری

عایق رطوبتی بر پایه رزینهای پلیمری W-23

عایق رطوبتی آکریلیک، نحوه اجرا و شرح مشخصات

فروشگاه   جهت دریافت لیست قیمت و مشاوره خرید عایق رطوبتی کلیک کنید   فروشگاه

عایق رطوبتی یک پوشش فوق العاده حیاتی و مهم برای حفاظت از سازه های مختلف می باشد. این نوع از ترکیبات رنگی نسل جدید پوشش های ضد رطوبتی ساختمان می باشند که با نمونه های قدیمی تفاوت بسیار زیاد و در عین حال امتیازات ویژه ای نیز دارند. عایق های رطوبتی آکریلیک پایه آب و همچنین عایق رطوبتی قیری پلیمری دو نمونه از جدیدترین عایق هایی هستند که به جهت فرمولاسیون منحصر به فرد خود همواره توانسته اند یک پوشش کاملاً نفوذ ناپذیر در سطوح افقی و عمودی ایجاد کنند.

در این مقاله منحصرا قصد داریم در مورد ویژگی ها و مزیت های این عایق های رطوبتی صحبت کنیم. البته شما می توانید از طریق pdf های موجود در همین مقاله از ریز مشخصات فنی این پوشش های پرکاربرد مطلع شوید. قطعاً مطالعه این مقاله می تواند یک راهنمایی جامع برای آشنایی با این ترکیبات رنگی باشد.

برای شروع، توضیحات مفصلی در مورد عایق های رطوبتی اکریلیک پایه آب ارائه می دهیم و سپس به معرفی عایق های قیری پلیمری می پردازیم. پس اگر قصد خرید این عایق ها را دارید حتماً مطالب ارائه شده در این پست را با دقت مطالعه فرمایید.

مهمترین ویژگی های انواع عایق رطوبتی جدید چیست؟

انواع عایق رطوبتی جدید به واسطه نوع فرمولاسیون ساختاری که دارند میتوانند جایگزین ایده آلی برای دیگر عایق‌ها شوند. ویژگی بسیار مهمی که باعث می‌شود این نوع عایق‌ها بیشتر مورد توجه کاربران و پیمانکاران که پروژه های گسترده را دارند شود استفاده به راحت ترین شکل ممکن است. البته در صورتی که شما یکسری اصول اولیه را هم از لحاظ اختلاط و همچنین اجرای صحیح رعایت کنید، یک فرآیند پوشش دهی ایده آلی را تکمیل خواهید کرد.

هر چقدر فرمولاسیون های جدیدی از عایق های رطوبتی کشف می‌شوند روی روند اجرای آنها نیز تاثیر مثبتی می‌گذارد. پوشش دهی پشت بام که یک سطح افقی دارد و همچنین در مواردی پوشش دهی دیواره های عمودی با این عایق‌ها قابل انجام است. اگرچه شما میتوانید از ایزوگام‌ها نیز حتی برای دیواره های عمودی استفاده کنید. اما احتمال موفقیت آمیز بودن آن و پایداری این لایه‌ها قدری چالش برانگیز است.

اما این رنگ‌ها پس از آنکه روی سطح کار قرار میگیرند به دلیل چسبندگی داخلی خود همواره پایدار باقی می‌مانند. پوشش های قدیمی یک سطح یک تکه ی دارند. یعنی اگر بخشی از پوشش های ایزوگام دچار تخریب شود ممکن است از سطح کار بلند شوند و چسبندگی استاندارد خود را از دست بدهند. پس بهتر است از همان ابتدا مراقب هزینه های خود باشیم و نمونه های رنگی عایق رطوبتی را که در مدل های قیری پلیمری و همچنین آکریلیک پایه آب هستند انتخاب کنیم. در کنار این‌ها روند تولید عایق رطوبتی نسل جدید با مدل های قدیمی تر تفاوت دارد.

طبله کردن ایزوگام رایج ترین معایب این پوشش‌ها

با توجه به اطلاعاتی که ذکر شد مهمترین عیب ساختاری که برای عایق های قدیمی از قبیل ایزوگام اتفاق می‌افتد طبله شدن یا باد کردن بخشی از این پوشش است. در چنین شرایطی آن خاصیت ضد رطوبتی از بین میرود و ممکن است رطوبت براحتی باعث آسیب به بخش زیرین شود. قطعا تا به حال پشت بام هایی را دیده اید که پروژه های ایزوگام اجرا کردند و بخشی از آن دچار طبله شده است.

درواقع این اتفاق از عیوبی است که همواره مورد انتقاد قرار گرفته است. علت این موضوع نیز بسیار متنوع میباشد. بطوریکه اگر سطح کار زیرسازی درست نشود و مرطوب باشد و هم چنین سطح زیرین ایزوگام به خوبی حرارت دهی نشوند چسبندگی خوبی اتفاق نمی افتد. ولی هم اجرای صحیح نیز نمیتواند توجیه کننده این موضوع باشد. پس بهترین کار این است که بجای انتخاب این پوشش‌ها حتما از عایق های نسل جدید استفاده کنید که کمترین عیوب ساختاری را دارند.

خرید انواع عایق رطوبتی از رانا کیمیا فام

کیفیت ساخت بسیار بالای عایق رطوبتی

نوع فرمولاسیون و ترکیبی که در ساخت عایق رطوبتی جدید استفاده شده است شرایطی را فراهم کرده تا محلول نهایی از مرغوبیت بالایی برخوردار باشد. مهمترین امتیازاتی که برای یک عایق ضد رطوبتی مد نظر قرار می‌گیرد در وهله اول میزان چسبندگی و بعد از آن طول عمر و ماندگاری آن روی سطوح مختلف است.

از آنجایی که برخی از عایق‌ها امکان استفاده در بافت داخلی سازه و سطوح دفن شده را دارند حتماً باید این مورد را بررسی کنیم که آیا نیاز به اعمال مجدد دارند یا خیر. خوشبختانه عایق های رطوبتی قیری و همچنین مدل‌های پایه آب آکریلیک هم کیفیت ساخت بسیار بالایی دارند و هم اینکه در یک بازه زمانی بلند مدت می‌توانند در نقاط مختلف سازه در هر شرایطی دوام بیاورند. هر چقدر زمان می‌گذرد تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای برای ساخت محصولات رنگی روی کار می‌آیند. عایق های رطوبتی نیز از این قاعده مستثنا نیستند.

زمانی به یک محصول رنگی می‌توان امتیاز با کیفیت بودن را نسبت داد که در کنار طول عمر بالا نرخ پوششی دهی خوبی نیز داشته باشد. این موضوع زمانی اهمیت پیدا می‌کند که شما می‌خواهید یک مساحت بسیار بالایی را عایق کاری کنید. زیرا هر چقدر مصرف بیشتر باشد شما مجبور خواهید بود که هزینه زیادی برای خرید صرف کنید.

عایق های رطوبتی هم از نوع قیری و هم از نوع آکریلیک علی رغم آنکه مصرف کمی دارند به سرعت روی سطح کار گسترش پیدا می‌کنند و پخش می‌شوند. در نتیجه میزان مساحتی که با یک حجم کم رنگ آمیزی خواهد شد افزایش می‌یابد. این ویژگی مثبت در مورد عایق رطوبتی تک جزئی و همچنین عایق رطوبت دو جزئی نیز صدق می‌کند.

مقاومت مکانیکی و شیمیایی ایده‌آل عایق رطوبتی

عایق های رطوبتی به دو صورت قابل اجرا هستند یا روی سطوح دیواری اجرا می‌شوند یا اینکه بر روی سطح مقطع‌های افقی مانند پشت بام اعمال می‌شوند. غالباً روی سطوح دیواری نیروی مکانیکی خاصی وارد نمی شود. یعنی رفت و آمدی روی آن وجود ندارد. بلکه این سطوح افقی یا پشت بام‌ها هستند که ممکن است روی آن وسایل و تجهیزات مختلف وجود داشته باشد یا اینکه عوامل انسانی روی آن رفت و آمد کنند.

اگر عایق مورد نظر از مقاومت مکانیکی خوبی برخوردار نباشد با اعمال کمترین نیرو یا از سطح کار جدا می‌شود یا اینکه دچار ترک، خوردگی و به طور کلی تخریب ساختاری خواهد شد. بنابراین زمانی که می‌گوییم بر روی سطوح افقی مقاومت مکانیکی اهمیت دارد برای چنین مواقعی ذکر می‌کنیم. عایق‌های قیری معمولاً روی سطوح افقی اعمال می‌شوند. البته نمونه‌های آکریلیک نیز قابلیت استفاده در چنین شرایطی دارند.

هر دوی آنها به دلیل آنکه از یک لایه فایبرگلاس برای پوشش دهی سطح استفاده می‌کنند در نتیجه در برابر اعمال نیرو مقاوم هستند. مواد شیمیایی مختلف از قبیل ترکیبات اسیدی و بازی اگر روی سطوح رنگ آمیزی شده ریخته شوند نمی توانند باعث آسیب رسانی به آن شوند. البته مقدار دوز و شدت اسیدی بودن ماده اهمیت دارد. لذا این مقاومت تا آنجایی ادامه پیدا می‌کند که میزان خورندگی ماده چندان بالا نباشد. با این اوصاف برای عایق‌های قیری و همچنین نمونه‌های آکریلیک می‌توان امتیاز مقاومت مکانیکی و مقاومت شیمیایی را ذکر کرد.

پرطرفدارترین عایق‌های رطوبتی کدام محصولات هستند؟

زمانی که صحبت از شناسایی و انتخاب پرطرفدارترین محصول عایق رطوبتی می‌شود بدان معنا است که پوشش مورد نظر توسط کاربران مختلف و در پروژه‌های گوناگون مورد استفاده قرار گرفته است و توانسته رضایت بخش زیادی از کاربران را جلب کند. به بیان ساده‌تر این عایق‌ها امتحان خود را پس دادند و جزو بهترین و با کیفیت‌ترین پوشش‌ها تلقی می‌شوند.

پس با دیدن این نتایج، نقطه نظرات و تجربه کاربرانی که از این عایق‌ها استفاده کرده‌اند شما نیز اطمینان پیدا می‌کنید تا به خرید این عایق‌ها بپردازید. عایق‌های آکریلیک و همچنین عایق‌های قیری پلیمری هر دو جزو پرطرفدارترین پوشش ضد رطوبتی هستند که سال‌ها در حال استفاده می‌باشند و پروژه‌های موفقی را تکمیل کردند. اگرچه این محصولات جدید هستند اما از زمان روی کار آمدن و استفاده وسیع عملکرد بهتری نسبت به سایر عایق‌ها داشتند. قیمت عایق رطوبتی جدید نیز با دیگر محصولات تفاوت دارد.

آیا فلزات نیز نیاز به عایق رطوبتی دارند؟

از سوالات فنی و بسیار مهمی که در حوزه پوشش دهی و اجرای انواع عایق رطوبتی مطرح می‌شود این است که بر روی فلزات از انواع رنگ‌های صنعتی استفاده کنیم یا اینکه می‌توانیم همین عایق‌های رطوبتی را اجرا کنیم؟ همانطور که می‌دانید فلزات مستعد زنگ زدگی هستند و در معرض رطوبت و حتی اتمسفر محیط نیز دچار تغییر رنگ و خوردگی می‌شوند. معمولاً در صنعت و دیگر سازه‌ها فلزات را رنگ آمیزی می‌کنند.

اما در ارتباط با دیواره‌ها و سطوحی که کاملاً دارای بافت مصالح ساختمانی هستند و غیر فلزی می‌باشند حتماً باید از عایق‌های رطوبتی استفاده کنیم. این موضوع باید روشن شود که چه نوع سطوح فلزی قابلیت پذیرش عایق رطوبتی را دارند. در ابتدا باید این موضوع را در نظر بگیریم که هر عایقی قابل اجرا روی فلزات نیستند. چرا که فرمولاسیون آنها تفاوت دارد. عایق رطوبتی آکریلیک به جهت آنکه قابلیت اجرا روی فلزات را دارند نباید مکانیزم عملکردی آنها را با رنگ‌ها اشتباه گرفت. زیرا همانطور که از نام آن مشخص است نقش یک عایق را دارند و بسیاری از تنش‌ها را از سطح دور می‌کنند.

تفاوت بین رنگ و عایق رطوبتی چیست؟

با توجه به توضیحاتی که در بخش قبل مبنی بر اجرای عایق رطوبتی بر روی فلزات ذکر کردیم قطعاً کنجکاو هستید که بدانید تفاوت رنگ‌ها با عایق‌های رطوبتی چیست؟ در برخی از شرایط و در سازه‌های گوناگون متخصصین حوزه پوشش‌های رنگی و انواع عایق‌ها ترجیح می‌دهند به جای رنگ از عایق رطوبتی استفاده کنند. اولین تفاوت اصلی که می‌توان برای عایق رطوبتی و همچنین رنگ ذکر کرد میزان ضخامت آن می‌باشد. در بسیاری از پروژه‌های رنگ آمیزی بر روی سطوح مختلف چه از نوع فلز و چه از نوع دیوار حداکثر ضخامت زیر ۱۰۰ میکرومتر است. به طوری که انواع رنگ صنعتی غالباً تا ۷۰ میکرومتر با انواع اسپری‌ها اجرا می‌شوند.

در ارتباط با عایق‌های رطوبتی این ضخامت چندین برابر بالاتر است. به عنوان مثال در مورد همین عایق رطوبتی آکریلیک شما می‌توانید ضخامت یک مرحله اجرا را تا ۶۰۰ میکرومتر برسانید. البته اگر نخواهید از لایه فایبرگلاس استفاده کنید. موضوع دوم مقاومت مکانیکی عایق‌های رطوبتی نسبت به رنگ‌ها هستند. از آنجایی که این عایق‌ها معمولاً بر روی سطوح افقی اجرا می‌شوند پس باید بتوانند نیروهای حاصل از وزن عوامل محیط را تحمل کنند. بروز ضربه، اعمال فشار از عوامل آسیب‌زای محیط تلقی می‌شوند.

فروش کفپوش اپوکسی در تهران
مطالعه

موضوع بعدی غلظت آماده‌سازی پوشش است. در واقع غلظتی که عایق‌ها در زمان اجرا روی سطوح مختلف دارند یکسان نیست و این موضوع بر اساس زبری سطح و دیگر موارد تعیین می‌شود. اگرچه از عایق نیز می‌توان به عنوان رنگ نما استفاده کرد اما آماده سازی همین رنگ در دو پروژه رنگ نما و پوشش دهی بام ساختمان متفاوت است.

عایق رطوبتی اکریلیک پایه آب

این نمونه از عایق رطوبتی دیوار بتنی بر پایه رزین های اکریلیک فرموله شده اند. در نتیجه در ترکیبات آن هیچ نوع از مواد قیری و همچنین مشتقات آن استفاده نشده است. از لحاظ نوع تولید کاملا تک جزئی هستند و همین ویژگی ارزشمند شرایطی را فراهم می‌کند تا این رنگها به راحتی آماده سازی شوند. سازگاری بسیار بالایی بر روی سطوح مختلف دارند. به این صورت که شما می‌توانید آنها را بر روی سطح بسترهای بتنی تا حتی فلز نیز اعمال کنید.

لایه پلیمری این عایق ها عملکرد بسیار قدرتمندی دارند بطوری که می توانند سطوح سیمانی و بتنی ساختمان را در برابر خوردگی و نفوذ رطوبت ایمن نگه دارند. نکته بسیار مهمی که در مورد عایق های رطوبتی اکریلیک پایه آب وجود دارد این است که شما می‌توانید آنها را در سطح نمای سازه نیز به کار بگیرید. در نتیجه نمای ساختمان دچار خوردگی های جزئی و کلی نمی شود و از طریق زیبایی ظاهری آن نیز در بلند مدت حفظ خواهد شد.

عایق رطوبتی اکریلیک پایه آب

فام ظاهری یا رنگدانه عایق رطوبتی آکریلیک پایه آب

یکی از سوالات بسیار رایج که معمولاً در مورد عایق رطوبتی آکریلیک پایه آب مطرح می‌شود این است که نوع فام ظاهری یا رنگدانه این پوشش‌ها چیست و در چند رنگ ارائه میشوند؟ با توجه به آنکه این نوع از پوشش های ضد رطوبتی معمولاً در نمای ساختمان و دیگر سطوح مورد استفاده قرار می‌گیرند در نتیجه دارای رنگ پایه سفید مایل به شیری می باشد. اما رنگدانه های دیگر نیز از این محصول وجود دارد که حدوداً به ۱۰ نوع رنگ می رسند. اما هر کدام از این ها از لحاظ مشخصات فنی ممکن است تفاوت هایی را با یکدیگر داشته باشند. شما می توانید در زمان خرید با کارشناسان شرکت در ارتباط با نوع رنگ عایق های رطوبتی نانو صحبت کنید.

مقاومت عایق های آکریلیک در برابر اشعه uv

سازه های مسکونی، تجاری و همچنین صنعتی که نمای ظاهری آن ها از جنس بتن یا سیمان کاری می باشد به طور مستمر در معرض تابش مستقیم خورشید قرار دارند. در نتیجه عایقی که ما برای اینگونه سطوح استفاده میکنیم باید بتواند در بلند مدت اشعه uv یا فرابنفش خورشید را تحمل کند. تابش مستقیم این نوع اشعه یکی از عوامل آسیب زایی است که معمولاً برای نمای ساختمان ها وجود دارد. عایق رطوبتی اکریلیک پایه آب از لحاظ شدت مقاومت در این زمینه در یک درجه مناسبی قرار دارد. لذا شما به راحتی میتوانید از این عایق ها برای نمای سازه استفاده کنید.

چسبندگی بالای عایق هم در سطوح افقی و هم در سطوح عمودی

از مزیت های بسیار مهم عایق رطوبتی آکریلیک پایه آب این است که شما می‌توانید آنها را در سطوح افقی و عمودی استفاده کنید. شدت چسبندگی این پوشش ها به قدری بالا می باشد که می تواند در سطوح عمودی نیز منافذ ریز سطح را پر کند. از این طریق یک سطح کاملا نفوذ ناپذیر در برابر رطوبت ایجاد می شود. البته برخی از نمونه های آن به عنوان عایق های رطوبتی استخر نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

چرا عایق های آکریلیک جزو ایمن ترین پوشش ها هستند؟

همانطور که از نام این عایق رطوبتی مشخص است کاملا به صورت پایه آب میباشند. اصولا استفاده از حلال آب برای پوشش های ضد رطوبتی ایمنی بالایی را ایجاد میکند. در واقع حلال های شیمیایی یک المان اشتعال پذیری را برای ماده رنگی به وجود می آورند. اما برای این گونه رنگ ها موضوع مشتعل شدن در مجاورت عوامل احتراقی منتفی می باشد. این رنگها ماده سمی آسیب زا ندارند و هم برای تکنسین های اجرایی و هم محیط ایمنی بالایی را فراهم می کنند.

استفاده از عایق رطوبتی تک جزئی بر روی سطوح خشک

انواع عایق های رطوبتی تک جزئی از قبیل پوشش های قیری پلیمری و همچنین عایق های آکریلیک پایه آب می‌توانند بهترین عملکرد را بر روی سطوح کاملا خشک داشته باشند. بنابراین اگر سطح مورد نظر قبل از اجرا و بعد از آن به صورت مقطعی با آب یا رطوبت در تماس است می‌توان آن را در مجموع جزو محیط های خشک تلقی کرد. عایق های تک جزئی در چنین شرایطی انتخاب خوبی خواهند بود.

البته عایق های تک جزئی مقاومت بالایی در مقابل سیالات مختلف نظیر آب و اتمسفر محیط دارند. به همین دلیل است که معمولا آن را برای پشت بام استفاده می‌کنند. برای نمای ساختمان نیز عایق های آکریلیک پایه آب به کار گرفته می‌شوند. ممکن است این ذهنیت به وجود آید که پایه آب بودن عایق رطوبتی تک جزئی این شرایط را فراهم می‌کند تا برای سطوح مرطوب نیز قابل اجرا باشند. اما اگر در زمان اجرای این عایق‌ها توجه داشته باشید خواهید دید که تکنسین های اجرایی پس از انجام شستشو سطح سعی می‌کنند با لوازم ابری مختلف رطوبت بستر کار را بگیرند و یک سطح کاملا خشک بوجود آورند.

اجرای این رنگها در این شرایط یک حالت ایده آل محسوب می‌شود و باید اصول اختلاط و آماده سازی سطح را بطور کامل انجام دهیم. برخی از سازه‌ها مملو از سیالات آب هستند که می‌توان به انواع حوضچه‌ها و محفظه های ذخیره آب اشاره کرد. یکسری عایق های رطوبتی دو جزئی وجود دارند که حتی در عمق های زیاد نیز قابل استفاده هستند. در مورد ویژگی های این عایق بطور کامل در بخش بعد اطلاعات مفیدی ارائه می‌دهیم.

استفاده از عایق رطوبتی دو جزئی بر دیواره حوضچه های آب

استخرها، حوضچه های آب و مخازنی که حامل سیالات هستند سیستم عایق کاری متفاوتی دارند. اگرچه بر روی دیواره داخلی آنها یکسری رنگ های ضدآب اجرا می‌شود اما به عنوان پوشش اولیه بعد از بتن ریزی و ساخت کامل محفظه حتما باید از یک عایق رطوبتی دو جزئی استفاده کنیم. فرمولاسیون بسیار پیشرفته ای برای این عایق‌ها در نظر گرفته شده است بطوریکه نوع ساختار آنها برپایه سیمان و سیلیس و پلیمر استایرن آکریلیک است.

این ماده ی ضد آب قوی زمانی قابل استفاده است که می‌خواهید سطح داخلی یک محفظه پر از آب را که شدت فشار بالایی دارد عایق کاری کنید. مزیتی که این ماده دارد این است که در تماس مستقیم با آب حل نمی شود و یا پوسته و از سطح جدا نمی شود. این المان بسیار ارزشمند باعث افزایش طول عمر عایق نیز خواهد شد. در کنار این‌ها اگر به پرورش آبزیان مختلف نیز می‌پردازید باز هم این عایق های دو جزئی گزینه ایده آلی هستند. زیرا هیچ نوع یون یا ماده سمی را به آب منتقل نمی کنند.

بهتر است این عایق‌ها را در مقابل تابش مستقیم نور خورشید قرار ندهید. زیرا می‌تواند در عمر مفید آن تأثیر بگذارند. عملکرد ایده آل آنها در بخش داخلی سطوح بتنی می‌باشد که عایق بندی بسیار قوی بوجود می‌آورد. براساس عمق سازه میزان ضخامت تعیین خواهد شد. طبیعتا با افزایش ارتفاع محفظه لازم است زیرسازی های دقیق و ضخامت متفاوت اجرا شود.  با افزایش عمق محفظه های بتنی میزان فشاری که بر لایه رنگ وارد می شود بیشتر خواهد شد. این موضوع مرتبط با المان های فنی سیالات آب است. در کنار این‌ها برای فلزاتی که مغروق در آب هستند می‌توان از مشتقات رنگ های اپوکسی مانند زینک ریچ اپوکسی استفاده کرد.

عایق رطوبتی پشت بام به چند دسته طبقه بندی می‌شود؟

عایق رطوبتی پشت بام در چندین نوع مختلف تولید می‌شوند. از گذشته تا به امروز همه ما با عایق های قیری حرارتی آشنا هستیم. بعد از آن عایق های ایزوگام روی کار آمدند و امروز با نمونه های عایق رطوبتی مشکی بام و همچنین نمونه های رزین آکریلیک روبرو هستیم. اگرچه محصولات پیشین می‌توانند یک سطح نفوذ ناپذیر و ضد رطوبتی ایده آلی را ایجاد کنند. اما بنا به تجربه فروش عایق های جدید که امروز تولید می‌شوند به صورت رنگی سرد اجرا و با قدرت پوشش‌دهی بالا می‌باشند. بنابراین از لحاظ فواید و امتیازاتی که دارند می‌توانند برتر از عایق های قدیمی باشند.

خرید عایق های رطوبتی و پوشش های رنگی صنعتی و ساختمانی از شرکت رانا کیمیا فام

عایق استخر ضد آب

عایق استخر پرطرفدارترین و به نوعی پرفروش‌ترین محصولاتی هستند که خصوصاً در فصل تابستان به وفور خرید می‌شوند. برخی این عایق‌ها بر پایه رزین های اکریلیک فرموله و تولید می‌شوند. در نتیجه به خوبی می‌توانند یک لایه کامل آب بند و نفوذ ناپذیر را ایجاد کنند. با توجه به آنکه استخرها دائماً در تماس با سیالات هستند و به نوعی همیشه مملو از آب می‌باشند. باید از پوشش های ضد رطوبتی مناسب استفاده کنیم که در بلند مدت دچار تخریب ساختاری نشوند. عایق های آکریلیک می‌توانند انتخاب خوبی برای پوشش دهی دیواره و کف استخرها باشد.

عایق نانو

عایق رطوبتی نانو پلیمر جزو جدیدترین محصولاتی است که با بالاترین تکنولوژی‌ها و علم روز دنیا تولید می‌شوند. ذرات تشکیل دهنده فوق العاده ریز این ماده های رنگی شرایطی را فراهم می‌کنند تا با شدت چسبندگی بالا بر روی سطوح مختلف قرار بگیرند و کاملا بدون درز و نفوذ ناپذیر باشند. همانطور که می‌دانید علم شیمی ساختمان و رنگ هایی که در این حوزه مورد استفاده قرار می‌گیرند به سرعت در حال تغییر، پیشرفت و بروز شدن هستند. لذا تمام عایق هایی که در عصر حاضر تولید می‌شوند می‌توانند بهترین عملکرد و کارایی را در بلند مدت داشته باشند.

عایق رطوبتی تک جزئی

تک جزئی بودن عایق رطوبتی مزیت های بسیار زیادی برای شما دارد. اصولاً اگر بخواهید رنگ های چند جزئی را با یکدیگر میکس کنید نیاز به تخصص بالایی دارد. از طرفی اگر به هر دلیلی نسبت اختلاط میان اجزای رنگ رعایت نشود در پایان نمی توانید انتظار کیفیت مطلوبی از پوشش های خود داشته باشید. به همین دلیل مهندسان حوزه طراحی و تولید عایق های رطوبتی و رنگهای ساختمان همواره سعی می‌کنند پوشش هایی را تولید کنند که تک جزئی باشد. این عایق‌ها نیز دقیقا جزو همین دسته از رنگ‌ها می‌باشند. چرا که فقط برای رقیق سازی عایق رطوبتی قیر مانند و نمونه های آکریلیک از آب استفاده می‌شود.

۶ مورد از مزیت های ممتاز کفپوش اپوکسی فرودگاهی
مطالعه

عایق رطوبتی سرد اجرا

بسیاری از عایق های قدیمی مانند انواع قیرها و ایزوگام‌ها نیاز به حرارت دارند. بنابراین جزو دسته های عایق رطوبتی حرارتی قرار می‌گیرند. اما عایق های عصر جدید کاملا به صورت سرد اجرا هستند. با این مزیت ارزشمند تکنسین های اجرایی فرآیند سهل و آسانی را در پیش دارند. در نتیجه نیاز به تجهیزات مختلف برای اعمال حرارت و گرما نیست. از طرفی امنیت پوشش دهی نیز افزایش پیدا می‌کند. چرا که حمل قیرهای مذاب بسیار داغ خطرناک بوده و عوامل اجرایی در صورت تماس با این ماده مذاب مشکلات فراوانی را تجربه خواهند کرد.

عایق رطوبتی دیوار گچی

سطوح دیواری می‌توانند از جنس بتن و مصالح گچی باشند. بنابراین در موقعیت هایی که دیوارها در معرض رطوبت قرار دارند بهتر است از نمونه عایق های رطوبتی مناسب استفاده کنیم. این دیوارهای گچی می‌توانند در محیط های صنعتی یا فضاهای پر تنش باشند. به همین دلیل به جای آنکه شما بخواهید از انواع رنگ ساختمان استفاده کنید می‌توانید عایق های رطوبتی آکریلیک را بر روی سطوح دیوار گچی اجرا کنید. در واقع این عایق های آکریلیک نه تنها روی سطوح گچی بلکه سطوح بتنی و فلزی را نیز محافظت خواهند کرد.

چند کاربره بودن عایق های آکریلیک به عنوان یک مزیت ارزشمند و بی نظیر تلقی می‌شود. عایق رطوبتی سقف شیروانی نیز غالباً از نوع رزین های اکریلیک می‌باشد. چرا که این نوع سطوح شیروانی معمولاً از جنس فلز هستند.

عایق رطوبتی دیوار سیمانی و بتنی

دیوارهای سیمانی و بتنی در صورت تماس با هر نوع رطوبت در محیط های خارجی و داخلی مستعد خوردگی و تخریب ساختاری هستند. اصولاً اگر می‌خواهیم طول عمر بافت سیمانی دیوار افزایش پیدا کند و در بلند مدت هزینه های زیادی را برای تعمیر و اصلاح صرف نکنیم. می‌توانید با یک بار اجرای عایق رطوبتی دیوار سیمانی برای همیشه از آنها محافظت کنید. همانطور که گفته شد تفاوتی ندارد که این دیوارها در بخش داخلی سازه یا خارجی قرار دارند. در همه موارد حتما باید با یک عایق مناسب پوشش دهی شوند.

مشاوره قیمت و خرید انواع عایق رطوبتی از شرکت رانا کیمیا فام

عایق رطوبتی دیوار باران گیر

دیوارهای باران گیر معمولا از جنس بتن و مصالح سیمانی هستند. به دلیل جدا بودن برخی ساختمان‌ها و آپارتمان‌ها ممکن است یک قسمت از سازه کاملاً در تماس با عوامل محیطی مانند تابش نور خورشید و شرایط جوی نامناسب قرار گیرد. به همین دلیل اگر این دیوارها را به حال خود رها کنیم ممکن است رطوبت به داخل ساختمان نیز رسوخ پیدا کند. عایق رطوبتی دیوار باران گیر می‌تواند از نوع قیری پلیمری یا آکریلیک باشد. در واقع هر دوی آنها با دستگاه اسپری قابل اجرا هستند. در نتیجه به سرعت می‌توانید یک مساحت بالایی از سطوح دیواری را پوشش دهی کنید.

عایق رطوبتی دیوار خارجی

دیوارهای خارجی نیز به طور مستقیم در تماس با تنش های محیطی قرار دارند. به همین دلیل می‌توانیم از انواع عایق رطوبتی دیوار خارجی استفاده کنیم. مکانیزم عملکردی که این عایق‌ها دارند این است که از نفوذ سیالات و رطوبت به بافت داخلی سازه جلوگیری می‌کنند.

به طور کلی رطوبت تاثیر تدریجی را در تخریب سطوح بتنی و گچی دارد. لذا در تماس اول هیچ گونه آسیبی را ایجاد نمی‌کند. بلکه پس از ماه‌ها ممکن است شاهد خوردگی جزئی یا کلی باشید. این عایق‌ها به عنوان یک لایه محافظ پایداری دیواره های خارجی را افزایش می‌دهند. دیوار خارجی غالبا شامل نمای ساختمان می‌باشد. در نتیجه این عایق‌ها البته از نوع آکریلیک به عنوان رنگ نما نیز تلقی می‌شوند.

عایق رطوبتی دیوار داخلی

دیوارهای داخلی در واقع همان سطوح هستند که در بخش فونداسیون یا زیر خاک قرار دارند. معمولاً به آن‌ها دیوارهای دفن شده نیز می‌گویند. همان طور که می‌دانید برای ساخت و ساز ساختمان لازم است تا چند متر گودبرداری شود. می‌توان از عایق رطوبتی قیری پلیمری برای پوشش دهی این نوع از دیوارهای داخلی استفاده کرد.

در واقع این عایق‌ها باعث امنیت ساختمان نیز خواهند شد. چرا که اگر به هر دلیلی مانند رطوبت قسمت بتن پایه دچار خوردگی و تخریب شود. اولین تاثیر آن ضعیف شدن پایه‌ها و ستون‌ها خواهد بود. لذا اجرای عایق های قیری در چنین دیوارهایی بسیار حیاتی و ضروری می‌باشد.

عایق رطوبتی دیوار زیرزمین

زیرزمین‌ها در واقع فضاهایی از سازه هستند که در بخش زیرین هر ساختمان وجود دارند. غالباً این گونه محیط‌ها رطوبت بسیار بالاتری نسبت به دیگر نقاط سازه دارند. بنابراین زودتر دچار تخریب می‌شوند. عایق رطوبتی دیوار زیرزمین غالباً به صورت رزین های آکریلیک است.

در رنگ بندی های مختلف علاوه بر سفید عرضه می‌شوند لذا اگر با ارزیابی های اولیه و تشخیص کارشناس دیوار بخش زیر زمین ساختمان در اثر رطوبت دچار خوردگی شده است می‌توانید ابتدا به زیرسازی‌ها و ترمیم بافت آسیب دیده بپردازید. در نهایت یک لایه از عایق های رطوبتی قیری یا آکریلیک را اجرا کنید.

مقاومت مناسب عایق رطوبتی آکریلیک در برابر اشعه ماورای بنفش

عایق کاری سرویس بهداشتی بدون تخریب

همه ما به دنبال عایق هایی هستیم که از همان بخش رویه بدون تخریب قابلیت اجرا داشته باشد. بخش کف سرویس های بهداشتی و حمام و دیگر محیط های مشابه قطعاً نیاز به آب بندی و عایق کاری دارند. اصولاً در معماری های ساختمان در بخش زیرین سرویس های بهداشتی از عایق های قیری استفاده می‌شود.

اما پس از مدتی بخش رویه آن دچار درز یا تخریب می‌شود. می‌توان از یکسری مواد و عایق های درزگیر استفاده کرد. این پوشش‌ها همانطور که از نام آن مشخص است منافذ باز سطح رویه را پر می‌کنند. بنابراین رطوبت نمی تواند به بافت داخلی نفوذ پیدا کند.

قدرت پوشش دهی بالا

مهمترین مزیتی که می‌توان به انواع عایق رطوبتی رنگی نسبت داد قدرت پوشش دهی بالای آنها می‌باشد. در واقع اگر سطح کار کاملا آماده سازی، صاف و بدون نقص باشد شما در زمان اجرا متوجه این مزیت خواهید شد. شما می‌توانید با یک حجم کم رنگ یک مساحت گسترده ای را پوشش دهی کنید.

به راحتی بر روی سطح کار پخش می‌شوند و از این طریق باعث افزایش سرعت رنگ آمیزی خواهند شد. در اغلب موارد به منظور افزایش کیفیت نتیجه کار نیز ممکن از یک لایه پرایمر استفاده شود. این لایه‌ها باعث کاهش مصرف رنگ های رویه می‌شوند.

رابطه دمای محیط و زمان خشکی رنگ

عایق رطوبتی قیری و همچنین نمونه های آکریلیک همگی از نوع پایه آب هستند. بنابراین شما باید از نسبت مشخصی از سیالات آب استفاده کنید تا بتوانید به رقیق سازی این نوع رنگ‌ها بپردازید. سوال بسیار مهمی که مطرح می‌شود این است که آیا با افزایش دما و کاهش آن زمان خشکی تغییر پیدا می‌کند یا خیر؟ پاسخ مثبت است.

چرا که اگر دمای محیط بالا باشد به دلیل پایه آب بودن محصول رنگی سیال آب زودتر بخار می‌شود. در نتیجه فیلم رنگ نیز سریعتر خشک می‌شود. اما با کاهش دما این زمان تبخیر طولانی تر خواهد شد. لذا مدت خشکی نیز افزایش پیدا می‌کند.

تفاوت عایق های جدید با نمونه های قدیمی

مهمترین تفاوتی که عایق رطوبتی جدید با نمونه های قدیمی دارد در نحوه اجرای آن‌ها می‌باشد. در قسمت های قبل در مورد عایق های حرارتی صحبت شد. نمونه های قیری و ایزوگام غالباً با انواع کپسول های گازی حرارت دهی می‌شوند تا بخشی از ماده قیری از حالت جامد خارج شود و بتواند با این شدت چسبندگی بالا روی سطح قرار بگیرد. علاوه بر این عایق های قدیمی روند کار پیچیده‌ای را پیش روی شما قرار می‌دهند. نیروی انسانی بالا، انرژی و زمان بیشتر از جمله معایب آنها محسوب می‌شوند. اما در مورد عایق های جدید این موضوع کاملاً منتفی است.

طول عمر بالا

انواع عایق های رطوبتی زمانی می‌توانند عملکرد ایده آلی را داشته باشند که در وهله اول از طول عمر بالایی برخوردار باشند. هیچ فردی تمایل ندارد پس از اجرای عایق های رطوبتی بعد از مدتی شاهد پوسته شدن یا جدا شدن آنها از سطح مورد نظر باشند. لذا پایداری و ماندگاری آنها جزو اولویت های خرید می‌باشد. در نتیجه عایق های پلیمری و همچنین نمونه های آکریلیک کاملاً این مزیت مهم را دارند.

ایجاد یک سطح بدون درز

عایق رطوبتی پلیمری بر پایه رزین های اکریلیک و همچنین عایق های قیری پلیمری هر دو می‌توانند یک سطح بدون درزی را ایجاد کنند. زیرا از سیالات تنها از طریق روزنه‌ها و درز های سطح است که به بافت داخلی نفوذ پیدا می‌کنند. در نتیجه زمانی که عایق مورد نظر کاملاً بدون درز باشد دیگر راه نفوذی برای سیالات وجود ندارد. به همین دلیل اگر به صورت صحیح اجرا شوند کاملا مسطح و یکپارچه خواهند بود.

اهمیت نسبت اختلاط رنگ با سیالات آب

اصولاً برای رقیق سازی عایق های رطوبتی از سیالات آب استفاده می‌شود. نسبت این دو باید کاملاً از پیش تعیین شده و صحیح باشد. به عبارت ساده تر شما نمی توانید هر مقدار از حجم آب را به این رنگ‌ها اضافه کنید. چرا که در آن صورت عملیات رقیق سازی به طور کامل و درست انجام نخواهد شد. شرکت های تولید کننده سعی می‌کنند برای هر نوع عایق رطوبتی اطلاعاتی را مبنی بر نسبت اختلاط بر روی بسته‌بندی درج کنند. در نتیجه شما به راحتی متوجه خواهید شد که چه مقدار آب را با چه حجمی از رنگ مخلوط کنید.

آماده سازی سطح پیش از اجرا

نه تنها در اجرای عایق های رطوبتی بلکه در اجرای هر نوع ماده رنگی نیاز به آماده سازی سطح داریم. این فرایند چندان پیچیده نیست. بلکه شما کافی است نقایص ساختاری، ترک خوردگی‌ها و مواردی از این قبیل را شناسایی و برطرف کنید. معمولا دیوارهای بتنی که دارای ترک هستند با استفاده از انواع مواد و مصالح ساختمانی قابلیت ترمیم دارند. سطوح بام نیز دقیقاً به همین صورت اصلاح خواهند شد. هر چقدر فرآیند آماده سازی بهتر انجام شود میزان مصرف رنگ های رویه کاهش پیدا خواهند کرد.

در اغلب موارد اجرای پرایمر نیز می‌تواند جزو فرآیند آماده سازی تلقی شود. ممکن است تصور کنید پرایمر زنی باعث افزایش هزینه پروژه می‌شود. اما این موضوع کاملاً برعکس است. چرا که اگر رنگ رویه در بلند مدت سالم بماند دیگر نیازی نیست هزینه های بیشتری را برای پوشش دهی مجدد صرف کنید.

 

عدم جذب رطوبت و سیالات محیط در عایق رطوبتی

امکان اجرای لایه ای عایق رطوبتی اکریلیک

اگر قصد دارید عایق رطوبتی آکریلیک را برای سطوح افقی مورد استفاده قرار دهید معمولاً جهت افزایش مقاومت مکانیکی پوشش مورد نظر اجرای چند لایه مناسب ترین گزینه خواهد بود. برای این کار شما می توانید ابتدا یک لایه از عایق را اجرا کنید. سپس لازم است که یک لایه مش که دارای ضخامت بیشتر از دو میلیمتر است بر روی لایه آغازین قرار دهید. بهتر است جنس لایه میانی از فایبرگلاس یا پلی اتیلن باشد. بعد از انجام این کار می‌توانید یک لایه دیگر از عایق های رطوبتی را به عنوان پوشش نهایی اعمال کنید. این اجرای لایه های هم ضخامت پوشش را افزایش میدهد و هم اینکه در برابر تنش های محیطی و همچنین نیروهای ناشی از وزن عوامل خارجی دچار آسیب نخواهد شد.

رنگ ترافیک با ماندگاری بسیار بالا و قیمت اقتصادی
مطالعه

کم مصرف بودن پوشش های ضد رطوبتی آکریلیک

مصرف کم یک پوشش رنگی فوق العاده اهمیت دارد. این موضوع زمانی ارزش واقعی خود را نشان می‌دهد که بخواهید مساحت بسیار وسیع و گسترده ای را رنگ آمیزی کنید. در پایان پروژه خواهید دید که تا چه حد در بودجه شما صرفه جویی شده است. خوشبختانه عایق رطوبتی آکریلیک پایه آب مصرف چندان بالایی ندارد. به ازای ضخامت ضخامت ۱ میلیمتر و همچنین مساحت یک متر مربع تنها ۱٫۵ کیلوگرم از وزن این عایق‌ها مصرف خواهد شد. میزان مصرف زمانی که بخواهید از دو لایه رنگ در یک سطح استفاده کنید افزایش پیدا می کند.

عایق رطوبتی قیری پلیمری

این نوع از عایق رطوبتی از لحاظ نوع مواد پایه، تشکیل شده از قیرهای سبک می باشد. البته یکسری ترکیبات و پلیمرهای ساختار یافته نیز جهت اصلاح این عایق ها مورد استفاده قرار گرفته است. حلال این عایق سیالات آب است و لازم است که برای رقیق سازی آنها از آب استفاده کنیم. برای اجرای آنها نیاز به هیچگونه حرارتی وجود ندارد. دقیقاً برخلاف عایق های رطوبتی قدیمی مانند انواع ایزوگام که نیاز به حرارت شدید داشتند اما این عایق ها اینگونه نیستند. کارایی اصلی آنها معمولاً به عنوان عایق کاری سرویس بهداشتی و همچنین عایق رطوبتی کف ساختمان در نواحی مرطوب می باشد.

البته شما می‌توانید آنها را در سازه های مدفون و همچنین بام ساختمان نیز استفاده کنید. امکان اجرای آن ها به صورت تک لایه وجود دارد اما برای رسیدن به یک مقاومت بسیار بالا لازم است که لایه های متوالی  همراه با مش یا فایبرگلاس اجرا شود.

استفاده از عایق رطوبتی قیری پلیمری بر روی سطوح دفن شده

استفاده از عایق رطوبتی قیری پلیمری بر روی سطوح دفن شده

دیواره های سازه های مختلف که معمولاً در فونداسیون سازه وجود دارند معمولا با استفاده از عایق رطوبتی قیری پلیمری پوشش دهی می شوند. این دیوارها به عنوان سطوح دفن شده در زیر خاک محسوب می‌شوند. اصولاً رطوبت تاثیر بسیار بالایی بر روی سطح بستر های مدفون دارد. به همین دلیل استفاده از این نوع عایق های قیری می تواند امنیت سازه را در بلند مدت تامین کند.

پوشش دهی بام ساختمان با استفاده از عایق رطوبتی قیری پلیمری

بام ساختمان از جمله سطح بستر های بسیار حیاتی محسوب می‌شود که هرگونه نشت رطوبت از این ناحیه، خوردگی ها و تخریب های بسیار زیادی را ایجاد می کند. مصالح ساختمانی از جمله آسفالت و یا حتی سطوح بتنی نمی توانند در برابر رطوبت مقاومت کنند. به همین دلیل اجرای عایق رطوبتی پشت بام به صورت چند لایه در بام ساختمان لازم میباشد. معمولاً در سطح بام ساختمان یک پوشش دهی دو لایه همراه با مش فایبرگلاس انجام می شود.

نوع رقیق سازی پوشش های ضد رطوبتی قیری

عایق رطوبتی قیری پلیمری بر پایه سیالات آب می باشد. به همین دلیل شما بعد از باز کردن درب محصول لازم است متناسب با مساحت پروژه خود حجم مناسبی از این عایق های رطوبتی مایع را با مقداری آب رقیق سازی کنید. دقت داشته باشید که نوع رقیق سازی بر اساس دمای محیط و همچنین جنس سطح کار می باشد. البته نمونه های دیگری نیز از این محصول بر پایه حلال های شیمیایی موجود هستند که برای محیط های با شدت تنش فوق العاده بالا مورد استفاده قرار می گیرد. اینکه شما از کدام یک استفاده کنید بستگی به نوع پروژه و محل پوشش دهی دارد.

خشکی به نسبت سریع پوشش های قیری پلیمری

با توجه به وجود گرد و غبار های پراکنده در محیط های باز حتماً باید عایق رطوبتی در همان مراحل اولیه اجرا پس از یک مدت کوتاه به مرحله خشک سطحی برسد. در این مرحله سطح عایق زمانی که تا حد مطلوبی سخت می شود دیگر غبارات پراکنده در محیط را به خود جذب نمی کند. همین عامل باعث می‌شود تا نفوذپذیری لایه عایق چندین برابر شود. معمولاً پس از اجرای این عایق ها حدود ۷ ساعت طول میکشد تا یک خشکی مناسبی در سطح رنگ ایجاد شود.  لذا جهت دستیابی به نتیجه مطلوب بهتر است در یک شرایط ملایم آب و هوایی نسبت به اجرای عایق اقدام کنید. پروژه های نظیر استفاده از عایق رطوبتی دیوار باران گیر نیز از لحاظ مدت زمان خشکی دقیقا به همین صورت می باشد.

قابل اجرا بودن انواع عایق رطوبتی با استفاده از دستگاه اسپری

هر دو نوع عایق رطوبتی که در این مقاله معرفی شدند قابلیت اجرا با دستگاه اسپری را دارند. البته در مواقعی که شما می خواهید به صورت تک لایه سطح کار را پوشش دهی کنید دستگاه اسپری مناسبترین گزینه خواهد بود. از طرفی استفاده از غلتک و قلم مو نیز میسر می باشد. اما زمانی که مساحت سطح افزایش پیدا میکند لازم است که برای اتمام سریع پروژه و همچنین ارتقاء کیفیت آن از انواع دستگاههای پاشش استفاده کنیم. نکته مهمی که در استفاده از این دستگاه وجود دارد این است که نوع اجرا حتما باید به صورت کاملا استاندارد و اصولی انجام شود تا هدر رفت رنگ به حداقل ممکن برسد.

عایق کاری ایده آل سرویس های بهداشتی

با توجه به رنگ دانه مشکی که عایق رطوبتی قیری پلیمری دارد میتوان در سطوح بتنی زیر بستر سرویس بهداشتی و همچنین حمام از این عایق ها استفاده کرد.  معمولاً سرویس های بهداشتی به جهت رطوبت بسیار بالایی که دارند، حتماً باید کوچکترین منافذ ریز بستر کف را با استفاده از عایق های استاندارد پوشش دهی کنید. خوشبختانه شدت نفوذ پذیری این عایق ها به قدری بالا می‌باشد که می‌تواند ریزترین منافذ زیر کاشی ها را پر کند. زیرسازی های اولیه با استفاده از این عایق منجر آن خواهد شد تا شما بتوانید مراحل روسازی نصب و اجرای سرامیک و کاشی ها را با اطمینان خاطر انجام دهید.

نحوه انتخاب نوع عایق رطوبتی

برای انتخاب عایق رطوبتی مناسب در مرحله اول لازم است نوع پروژه مشخص شود. اگر قصد پوشش نمای ساختمان را دارید حتماً باید از عایق های رطوبتی نوع اکریلیک پایه آب استفاده کنید. چرا که این پوشش های رنگی رنگ بندی های بسیار زیبا و مناسبی دارند و می‌توانند نمای سازه را بهبود ببخشند. اما اگر قصد دارید بسترهای دفن شده سازه را پوشش دهی کنید بهتر است نمونه های قیری را انتخاب کنید. رنگ مشکی آنها در زیر بستر سازه کاملاً پنهان خواهد شد. البته برای سطح بام ساختمان استفاده از هر کدام از عایق های مذکور با استفاده از فایبرگلاس وجود دارد. پیشنهاد می شود در حوزه انتخاب نوع عایق حتما با یک کارشناس فنی در حوزه رنگ ساختمان مشورت داشته باشید تا از این طریق بتوانید نمونه صحیح را انتخاب کنید.

خرید عایق های رطوبتی استاندارد از شرکت رانا کیمیا فام

شرکت رانا کیمیا فام به عنوان تولید کننده مطرح انواع رنگ صنعتی و ساختمانی، انواع کفپوش اپوکسی و همچنین عایق های رطوبتی همواره پاسخگوی نیاز مشتریان در حوزه های مختلف می باشد. مشتریان گرامی می توانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی در مورد محصولات و همچنین قیمت آنها با کارشناسان شرکت تماس حاصل فرمایند.

عایق رطوبتی پایه آب آکریلیک و قیری پلیمری به صورت چند جزئی به بازار عرضه می‌شوند؟

عایق رطوبتی پایه آب نسل جدیدی از پوشش های ضد رطوبتی قوی هستند که به دلیل فرمولاسیون جدیدی که دارند معمولاً به صورت تک جزئی عرضه می‌شوند.

برای پشت بام ساختمان از کدام نوع عایق رطوبتی استفاده کنیم؟

برای پوشش دهی بام ساختمان شما می‌توانید از عایق های قیری پلیمری پایه آب استفاده کنید. البته نمونه های آکریلیک نیز در این گونه پروژه‌ها قابل استفاده هستند.

بهترین نوع عایق رطوبتی برای نمای ساختمان؟

به جهت آنکه نمای ساختمان غالباً باید منظره خوبی داشته باشد. در نتیجه عایق های رطوبتی اکریلیک بهترین گزینه هستند. البته این نوع رنگ‌ها علاوه بر رنگ سفید مایل به شیری در رنگبندی های متعدد دیگر نیز قابل ارائه هستند.

آیا باید از ابزار خاصی برای اجرای عایق های رطوبتی استفاده کنیم؟

برای اجرای عایق های رطوبتی پایه آب قیری و همچنین نمونه های آکریلیک می‌توانید از ابزارهای ساده مانند قلمو‌ها، غلتک‌ها و همچنین دستگاه های اسپری استفاده کنید.

چگونه می‌توانیم ضخامت این پوشش های ضد رطوبتی را افزایش دهیم؟

برای افزایش ضخامت عایق های رطوبتی قیری و اکریلیک می‌توان از لایه های مش فایبرگلاس یا سیلیس درشت بدون خاک و همچنین لایه های پلی اتیلن استفاده کرد. با این رویکرد مهم می‌توان به ضخامت های بیش از ۲ میلیمتر نیز دست پیدا کرد.

مقاومت مکانیکی این عایق‌ها در چه حدی است؟

مقاومت مکانیکی عایق رطوبتی از نوع رنگی پلیمری فوق العاده ایده آل است. خصوصاً وقتی از لایه های مش فایبر گلاس و پلی اتیلن استفاده می‌شود این مقاومت چندین برابر خواهد شد. بنابراین رفت و آمدهای مکرر نمی تواند آسیبی را به سطح این عایق‌ها و بافت آن وارد کند.

کدام نوع عایق را برای پروژه خود انتخاب کنیم؟

برای انتخاب محصول صحیح حتماً باید با کارشناس مربوطه یک مشورت داشته باشید. اما به عنوان یک قاعده کلی معمولا نمونه قیری برای سطوح دیواری دفع شده زیر خاک و بام ساختمان مناسب هستند.اما عایق های آکریلیک بیشتر برای نما ایده آل می‌باشند.

بسته بندی عایق های قیری و اکریلیک چگونه است؟

نحوه بسته بندی این عایق‌ها به صورت تک جزئی و در گالن های ۲۰ کیلوگرمی می‌باشد. بنابراین برای پروژه های صنعتی وسیع نیازی نیست بسته های کوچک متعددی را خریداری کنید.

آیا این عایق‌ها قابلیت انبار کردن را دارند؟

بله کاملا امکان پذیر است. دمای محیط حداقل ۵ درجه و حداکثر ۳۵ درجه سانتیگراد باشد. ترجیحاً یک محیط خشک و بدون یخ زدگی فراهم شود. از طرفی نباید در معرض نور آفتاب باشند. با این شرایط یک سال قابل انبار خواهند بود.

13 دیدگاه ها
  • رضایی | 25 اسفند 1401 at 10:17 ق.ظ

    درود بر شما
    توی این چند سال که از عایق های قیری برای پشت بام استفاده کردم واقعا عالی بودن حتی کوچکترین نشتی هم نداشتند. میتونم بگم بهترین عایق رطوبتی که الان تو بازار هست دقیقا همینه. قیمتشم که خوبه و همه پیمان کارها که بودجه براشون مهمه این عایق در نوع خودش بهترینه!

    • رانا کیمیا فام | 25 اسفند 1401 at 10:29 ق.ظ

      پاسخ : ممنون از شما. مایه خوشحالی ماست که توانستیم بهترین خدمات را ارائه دهیم.

  • افشار | 25 اسفند 1401 at 10:20 ق.ظ

    سلام خسته نباشید… یه سوال خیلی مهم داشتم.همانطور که میدونید در گذشته از عایق های ایزوگام استفاده می‌شد. البته الان هم کاربرد داره. اما آیا این عایق های قیری از لحاظ مقاومت و استحکام میتونن به جای عایق های ایزوگام قرار بگیرند. میشه یه مقدار توضیح بدید ممنون از شما.

    • رانا کیمیا فام | 25 اسفند 1401 at 10:30 ق.ظ

      پاسخ: با عرض سلام و وقت بخیر. ممنون بابت سوال خوبتون چرا که اکثر خریداران این سوال را مطرح می‌کنند. بله این عایق‌ها حتی می‌توانند عملکرد بهتری را نسبت به پوشش های قدیمی داشته باشند. از همه مهمتر اینکه نیازی به حرارت ندارند و به دلیل چند لایه ای بودن استحکام مکانیکی فوق العاده بالایی دارد.

  • علی | 25 اسفند 1401 at 10:22 ق.ظ

    سلام
    برای پشت بام از عایق های آکریلیک استفاده کردم واقعا نمای زیبایی داره. یعنی میتونم بگم میشه روی پشت بوم اسکی بری! دوستانی که میخوان پشت بام را عایق کاری کنند همیشه لازم نیست از مدل قیری استفاده کنند بلکه عایق سفید هم نمای خوبی داره هم مقاومتش خوبه. متشکر از شما

  • اکبری | 25 اسفند 1401 at 10:23 ق.ظ

    سلام میخواستم یه تشکر ویژه از شرکت رانا کیمیا فام داشته باشم. قبلا هم به غیر از عایق رطوبتی چند مدل رنگ ساختمان روغنی خرید کردم. در کل ایران کیفیتش واقعا خوبه.

    • رانا کیمیا فام | 25 اسفند 1401 at 10:31 ق.ظ

      پاسخ : خواهش می‌کنم. تمام پرسنل تنها به فکر جلب رضایت مشتریان گرامی هستند.

  • صابری | 25 اسفند 1401 at 10:25 ق.ظ

    من خودم نقاش ساختمان هستم و حدود ۱۰ سال سابقه کار دارم. از موقعی که از شرکت شما خرید کردم محصولاتتون هم با کیفیته هم قیمتش خوبه و همین که پشتیبانی قوی ای دارید. دست شما درد نکنه

    • رانا کیمیا فام | 25 اسفند 1401 at 10:31 ق.ظ

      پاسخ : ممنون از نظر شما دوست عزیز

  • محمد | 25 اسفند 1401 at 10:26 ق.ظ

    سلام این عایق‌ها روی فلز هم قابل استفاده هستند یا اینکه فقط روی سطوح بتنی و سیمانی اجرا میشن؟

    • رانا کیمیا فام | 25 اسفند 1401 at 10:32 ق.ظ

      پاسخ: سلام و وقت بخیر شما می‌توانید از عایق های آکریلیک بر روی سطوح فلزی، گچی، بتن و سیمان استفاده کنید و محدودیت چندانی از لحاظ کاربرد بر روی سطوح مختلف برای آنها نمی توان در نظر گرفت.

  • زینالی | 25 اسفند 1401 at 10:27 ق.ظ

    سلام میخواستم بپرسم برای رقیق سازی این رنگ با آب نسبت را چه مقدار باید در نظر بگیریم؟ ممنون از حسن توجه شما

    • رانا کیمیا فام | 25 اسفند 1401 at 10:32 ق.ظ

      پاسخ : سلام برای رقیق سازی این رنگ‌ها عوامل مختلفی دخیل هستند که می‌توان به جنس سطح، میزان زبری و دمای محیط اشاره کرد. البته کارشناسان شرکت در زمان فروش عایق رطوبتی با توجه به نوع پروژه شما اطلاعات تکمیلی را ارائه می‌دهند.