تلفن: (30 خط)87700627-021

رانا کیمیا فام | تولید کننده انواع رنگ و پوشش های صنعتی

 

وسایل و ماشین آلات موردنیاز برای ساخت رنگ در کارخانه رنگ سازی

کارخانه رنگ سازی

وسایل و ماشین آلات موردنیاز برای ساخت رنگ در کارخانه رنگ سازی

  |   مقالات   |   بدون دیدگاه
کارخانه رنگ سازی
  • مخلوط کن ها با همزن ها ؛ که به دو گروه با سرعت زیاد و با سرعت متوسط تقسیم می شوند.
  • آسیاب ها، که شامل آسیاب های شنی (سند میل – پرل میل) آسیابهای غلتکی، آسیاب های گلوله ای یا ساچمه ای (بال میل) می باشند.
  • وسایل توزین، بسته بندی، نقاله های مختلف، ظروف فلزی استوانه ای کوچک و بزرگ، لوازم آزمایشگاهی و …

به طور کلی در یک کارخانه ی رنگ سازی باید این امکانات وجود داشته باشد : انبار مواد اولیه، واحد تولید، آزمایشگاه کنترل کیفیت و انبار محصولات تولید شده .

مراحل تهیه ی یک رنگ در کارخانه رنگ سازی

پس از انتخاب سیستم پوششی، تولید رنگها در کارخانه، مطابق فرمولاسیون مربوط، طی مراحل زیر صورت می گیرد :

1- مرحله ساخت پایه یا خمیر رنگ : در این مرحله براساس فرمولاسیون مورد نظر، مقدار مشخصی از رزین، رنگدانه ، مواد پرکننده و حلال توسط همزن با قدرت و سرعت زیاد مخلوط می شوند. پس از اختلاط و تهیه ی خمیر رنگ ، جهت نرمی مناسب مواد را وارد آسیاب می کنند. نوع آسیاب به مواد رنگ دانه بستگی دارد. معمولا باید آسیابی را در نظر گرفت که ذرات رنگ دانه و پرکننده ها را به خوبی نرم کند.

در ادامه ی این مرحله و قبل از مرحله ی دوم از خمیر رنگ آسیاب شده نمونه گیری کرده و در آزمایشگاه کارخانه میزان نرمی (دانه بندی) آن را ارزیابی می کنند. درجه ی نرمی باید با شرایط استاندارد مطابقت داشته باشد، در غیر این صورت لازم است خمیر تهیه شده مجددا آسیاب شود.

 

کارخانه رنگ سازی

 

2- مرحله تکمیل و اصلاح رنگ : این مرحله در یک همزن انجام می شود. سایر مواد از قبیل باقی مانده ی رزین و حلال و نیز مواد افزودنی مورد نیاز در این مرحله اضافه می شوند.

برای تنظیم رنگ (فام) از خمیرهایی که در صد رنگ دانه ی بالایی دارد و مادر رنگ نامیده می شود به محصول اضافه می شود. این کار آنقدر با مادر رنگهای مختلف انجام می شود تا فام دل خواه به دست آید.

این عمل را رنگ آرایی (Tint کردن) می گویند. در این مرحله نیز آزمایش هایی در قسمت تولید و یا کنترل کیفیت صورت می گیرد که مهم ترین آنها عبارت اند از : تعيين وزن مخصوص، غلظت، نرمی، براقیت”، چسبندگی، سختی، خشک شدن، شره کردن، ضربه پذیری و …

3- مرحله پر کردن و بسته بندی : رنگ تولید شده پس از تأیید کیفیت در ظروف موردنظر (قوطی، حلب، سطل، بشکه) بسته بندی و توزین شده و پس از نصب اتیکت و برچسب مشخصات به انبار فرستاده می شود. لازم به یاد آوری است تینر و هاردنر رنگها نیز باید به اندازه ی کافی توسط تولید کننده در اختیار متقاضی قرار داده شود.

کاربران و مشتریان گرامی می توانید جهت اطلاع از قیمت و فروش انواع محصولات رنگ های صنعتی با شرکت رانا کیمیا فام به شماره تلفن (30 خط) 87700627 – 021 تماس حاصل فرمایید.

بدون دیدگاه

متاسفانه فرم دیدگاه بسته شده است.