تلفن: (30 خط)87700627-021

رانا کیمیا فام | تولید کننده انواع رنگ و پوشش های صنعتی

 

پرفروش ترین رنگ آهن آلات ساختمان؛ طبقه بندی و نحوه اجرا

پرفروش ترین رنگ آهن آلات ساختمان؛ طبقه بندی و نحوه اجرا

پرفروش ترین رنگ آهن آلات ساختمان؛ طبقه بندی و نحوه اجرا

  |   مقالات   |   بدون دیدگاه

اجزای فلزی ساختمان یکی از ارکان اصلی برای پایدار نگه داشتن سازه می‌باشد. این بخش از سازه که مستعد زنگ زدگی و خوردگی است باید با استفاده از انواع رنگهای ساختمانی مخصوص فلز پوشش دهی شوند. رنگ آهن آلات ساختمان به عنوان پوشش های پرکاربرد در پروژه های ساختمان سازی همواره توانستند دوام و و طول عمر فلزات سازه ای را افزایش دهند. در زمانی که صحبت از اسکلت ساختمان می‌شود منظورمان سازه هایی هستند که در یک شرایط آب و هوایی مساعد طراحی و ساخته می‌شوند.

اصولا نمونه رنگ های ضد زنگ زدگی و ضد خوردگی برای دو گروه سازه های دریایی و ساختمان های ساخته شده در فضای کم تنش است. معمولاً در محیط های دریایی از رنگهایی استفاده می‌شود که قدرت حفاظت بیشتری دارند و می‌توانند بافت فلز را در محیط هایی که شدت رطوبت بالایی دارند حفظ کنند. در این مقاله قصد داریم به معرفی چندین رنگ آهن آلات ساختمان که در محیط های با خورندگی کم استفاده می‌شوند بپردازیم.

بهترین نوع رنگ برای آهن چیست؟

همانطور که گفته شد بستگی به محیط ساختمان و شدت تنش های موجود دارد که شما از چه نوع رنگی برای پوشش دهی آهن آلات ساختمان استفاده کنید. برای فضاهای کم تنش با رطوبت کم رنگ های آلکیدی بهترین انتخاب هستند. این رنگ‌ها طبقه بندی های مختلفی دارند و هر کدام بنا به اهداف خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند. پوشش های رنگی آلکیدی قدرت چسبندگی بسیار بالایی دارند و بخوبی می‌توانند فلزات را از فرآیندهای شیمیایی نظیر اکسیداسیون محافظت کنند.

سازه هایی که در بافت داخلی مصالح ساختمانی قرار دارند و بخش هایی که مستقیماً در معرض عوامل محیطی هستند غالبا با پوشش های آلکیدی رنگ آمیزی می‌شوند. اینکه این نوع رنگ مخصوص فلزات در چند لایه اعمال می‌شوند و چه طبقه بندی هایی دارند در قسمت بعد به طور مفصل توضیح می‌دهیم.

رنگ آهن آلات ساختمان قابل اجرا با انواع اسپری های رنگی

طبقه بندی رنگ آهن آلات ساختمان

رنگ آهن آلات ساختمان در سه گروه کلی طبقه بندی می‌شود که شامل پرایمرها، رنگ های میانی و پوشش رویه هستند. رنگ آمیزی لایه ای مزیت های بسیار زیادی دارند که مهمترین آن افزایش مقاومت سطح و همچنین ازدیاد طول عمر پوشش رنگی می‌باشد. پرایمر‌ها می‌توانند به عنوان یک لایه اولیه پشتیبان عمل کنند. علاوه بر این قابلیت آن را دارند که میزان چسبندگی رنگ های میانی را افزایش دهند.

شما اگر بخواهید بدون اجرای پرایمر به رنگ آمیزی سطوح و استفاده از رنگ اسکلت فلزی ساختمان بپردازید اگرچه روند کار ممکن است تا حدودی بدون مشکل دنبال شود اما پس از مدتی شاهد پوسته شدن و جدا شدن لایه رنگ از سطح کار خواهید بود. پس در صورت لزوم آماده سازی های اولیه که شامل اجرای پرایمر است را به طور کامل اجرا کنید.

در کنار اینها زمانی پروژه اجرای رنگ آهن آلات ساختمان تکمیل شده است که با یک برنامه ریزی دقیقی و با فاصله زمانی مشخص لایه های میانی و رویه را نیز اعمال کنید. این لایه‌ها علاوه بر آنکه مقاومت شیمیایی فلز را افزایش می‌دهند، شرایطی فراهم می‌کنند تا بازسازی و تعمیر بافت های آسیب دیده کاملا حذف شود.

رنگ آهن آلات ساختمان از پرایمر تا پوشش های رویه

انواع پرایمر رنگ آهن آلات ساختمان

پرایمرهای متنوعی به عنوان پوشش اولیه رنگ آهن آلات ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما دو نمونه از پرکاربردترین آنها شامل پرایمر زینک فسفات آلکیدی و پرایمر زینک کرومات آلکیدی است. هر دوی این‌ها به واسطه آن که غنی از مواد فسفات و کرومات هستند می‌توانند یک پوشش ضد خوردگی و ضد زنگ زدگی بسیار قوی و ایده آلی را ایجاد کنند.

البته مشتقات اپوکسی این محصول نیز طراحی و تولید شده اند که عبارتند از پرایمر زینک کرومات اپوکسی و پرایمر زینک فسفات اپوکسی است که بیشتر در محیط های با شدت رطوبت بسیار بالا استفاده می‌شوند. اما پوشش های آلکیدی مانند رنگ سوله آلکیدی همانطور که گفته شد در فضاهای کم تنش عملکرد ایده آلی دارند.

این پرایمرها پیش از شروع مراحل رنگ آمیزی اجرا می‌شوند. البته مراحل آماده سازی سطح فلز باید به طور کامل انجام شود. شما می‌توانید پس از خشک شدن لایه پرایمر فرآیند اجرای لایه های میانی و رویه را به ترتیب و در فواصل زمانی مناسب انجام دهید.

رنگ آهن آلات ساختمان با طول عمر و دوام بسیار بلند مدت

نکات مرتبط با اجرای انواع رنگ مخصوص فلزات

برای اجرای رنگ آهن آلات ساختمان باید ابتدا به آماده سازی سطح فلز بپردازید. اولین اقدام که در این زمینه انجام می‌شود فرایند سند بلاست است. دستگاه های مخصوصی وجود دارند که ذرات بسیار ریزی را با استفاده از فشار هوای بالا بر روی سطح کار اعمال می‌کنند. این کار باعث می‌شود تا تمام آلاینده‌ها و عناصر چسبیده به سطح فلز جدا شوند و در نهایت یک سطح کاملا صیقلی و صاف داشته باشید. بعد از اجرای سندبلاست در صورت وجود گرد و غبار بهتر است یک مرحله پاکسازی نیز انجام دهید.

دقیقا در همین لحظه شرایط کار برای اجرای پرایمر کاملا مهیا است. بعد از آن نیز همانطور که گفته شد پوشش های میانی و نهایی روی کار می‌آیند. فواصل زمانی در اجرای این سه لایه بسیار حائز اهمیت است. شما نمی توانید بلافاصله پس از اجرای پرایمر پوشش میانی را اجرا کنید. چرا که در آن صورت هر دو رنگ‌ها مرطوب هستند و هیچ چسبندگی خوبی اتفاق نمی افتد. این فواصل زمانی برای هر دو لایه پرایمر و میانی رنگ آهن آلات ساختمان متفاوت می‌باشد که بر اساس دمای محیط نیز قابل تغییر هستند.

رنگ های آلکیدی غالباً به صورت تک جزئی عرضه می‌شوند بنابراین آن فرصت و زمانی که برای میکس کردن پوشش های چند جزئی صرف می‌کنید برای این رنگ‌ها وجود ندارد. شما می‌توانید با انواع اسپری های رنگی و همچنین ابزارهای ساده مانند غلطک‌ها و قلم موها به اجرای رنگ بپردازید. اگر می‌خواهید اطلاعات دقیقی در مورد وسایل رنگ آمیزی به دست آورید می‌توانید مقاله ابزارهای مورد نیاز رنگ آمیزی را مطالعه فرمایید.

خرید انواع رنگ صنعتی و ساختمانی از شرکت رانا کیمیا فام

طیف گسترده ای از انواع رنگهای صنعتی و همچنین ساختمانی با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت در شرکت رانا کیمیا فام فرموله و ساخته می‌شود. به جهت خط تولید بسیار گسترده و همچنین استفاده از تجهیزات و ماشین آلات اتوماتیک، حجم بسیار بالایی از این رنگ‌ها تولید می‌شوند. این مزیت شرایطی را فراهم می‌کند تا پاسخگوی نیاز پروژه های عظیم صنعتی و ساختمانی باشیم. به منظور دریافت مشاوره تخصصی و دیگر اطلاعات فنی با کارشناسان ما در تماس باشید.

بدون دیدگاه

متاسفانه فرم دیدگاه بسته شده است.