تلفن: (30 خط)87700627-021

رانا کیمیا فام | تولید کننده انواع رنگ و پوشش های صنعتی

 

استاندارد ضخامت کفپوش اپوکسی + ارزیابی دقیق

استاندارد ضخامت کفپوش اپوکسی + ارزیابی دقیق

استاندارد ضخامت کفپوش اپوکسی + ارزیابی دقیق

  |   مقالات   |   بدون دیدگاه

کفپوش اپوکسی یک ماده رنگی بسیار پر کاربرد برای پوشش دهی سطح کف می باشد. این ترکیبات رنگی غالباً به صورت دو جزئی که شامل رزین های اپوکسی و هاردنر هستند به بازار جهت فروش عرضه می شوند. یکی از سوالات بسیار مهمی که در مورد این کفپوش ها مطرح می‌شود این است که ضخامت کفپوش اپوکسی دقیقا چقدر است و آیا با افزایش ضخامت می توان بر مقاومت کفپوش افزود یا خیر؟

در این مقاله قصد داریم به صورت کاملاً تخصصی در ارتباط با ضخامت کفپوش اپوکسی صحبت کنیم تا افرادی که می خواهند جزئیات فنی این پوشش های کف را بدانند اطلاعات دقیق تری کسب کنند.

ضخامت کفپوش اپوکسی در لایه های مختلف آن

اصولاً برای اجرای کفپوش اپوکسی نیازمند اعمال چند لایه مختلف می باشیم این لایه ها عبارتند از اجرای پرایمر، لایه میانی و لایه رویه است. پرایمر اپوکسی کف در واقع ترکیباتی هستند که پیش از آغاز نصب کفپوش اپوکسی برای افزایش چسبندگی رنگ و همچنین افزایش طول عمر آن مورد استفاده قرار می گیرد. لایه های میانی نیز در واقع فیلم رنگی هستند که به عنوان یک بسترسازی اساسی و از همه مهمتر ارتقاء مقاومت کفپوش استفاده میشود.

رنگ رویه کفپوش اپوکسی نیز آخرین لایه ای است که اجرا می‌شود و می‌توان آن را جزو مهم‌ترین لایه ها در پروژه های پوشش دهی کف با رزین های اپوکسی در نظر گرفت. اما زمانی که صحبت از ضخامت کفپوش اپوکسی میشود بهتر است هر کدام از این لایه ها را که شامل لایه میانی و رویه می شود ارزیابی کنیم تا بهتر بتوانیم از میزان ضخامت پوشش مطلع شویم. در ادامه به طور مفصل ضخامت لایه های میانی و همچنین قسمت رویه کفپوش را به طور جداگانه توضیح می دهیم.

ضخامت کفپوش اپوکسی در لایه های مختلف آن

ضخامت کفپوش در بخش لایه میانی

لایه میانی همانطور که گفته شد به عنوان یک پوشش پشتیبان میان پرایمر و رنگ رویه قرار می گیرد. ااصولاً نقش پرایمرها به عنوان یک لایه آماده کننده سطح و همچنین رفع نقایص ریز سطوح مانند پوشش دهی ترک های ریز و سایر عیوب می باشد. زمانی که لایه میانی بر روی پرایمر قرار می گیرد شما این اطمینان را دارید که یک ضخامت یکسانی در قسمت میانی کفپوش ایجاد شده است.

چرا که پرایمر ها می تواند سطوح را کاملا صاف و یکدست کنند تا لایه های بعدی با ضخامت ثابت روی سطوح قرار بگیرند. ضخامت کفپوش اپوکسی در بخش میانی معمولاً در ابعاد ۱۵۰۰ تا ۵۰۰۰ میکرومتر می باشد. اینکه شما چه مقداری از این ضخامت را در نظر بگیرید بستگی به پروژه شما و محل اجرای آن دارد. به عنوان مثال اگر می خواهید از کفپوش اپوکسی پارکینگ و یا نمونه های صنعتی استفاده کنید طبیعتاً ضخامتی که در بخش میانی به کار گرفته می شود بیشتر خواهد بود و مقاومت کفپوش از این طریق افزایش می یابد.

ضخامت کفپوش اپوکسی در بخش لایه رویه

همانطور که گفته شد لایه رویه آخرین بخشی است که در فرایند نصب کفپوش اپوکسی اجرا می شود. شما باید دقت بسیار زیادی در اجرای این لایه داشته باشید. زمانی که شما پرایمر و بعد از آن لایه میانی را اجرا می کنید باید فرصتی چند ساعته را به رزین اپوکسی بدهید تا کاملا از حالت مرطوب بودن خارج شود. چرا که شما در اجرای لایه های رنگ نمی توانید آن ها را یکی پس از دیگری زمانی که کاملا مرطوب هستند اجرا کنید. بنابراین در اجرای پرایمر فرصت دهید تا لایه رنگ سخت شود. سپس لایه میانی را اجرا کنید و بعد از آن نیز مجدداً اجازه دهید که از حالت مرطوب بودن خارج شود تا کاملاً آماده پذیرش بخش لایه رویه یا نهایی باشد.

زمانی که شما کفپوش اپوکسی را به صورت لایه ای اجرا می کنید در چنین شرایطی می توانید انتظار داشته باشید که ضخامت کفپوش اپوکسی در پایان کار افزایش پیدا کند. ضخامت استانداردی که برای لایه رویه کفپوش اپوکسی در نظر گرفته می شود معمولا ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ میکرون می باشد.

سوال مهمی که ممکن است برای شما به وجود آید این است که چرا ضخامت لایه میانی بیشتر از لایه رویه است. برای پاسخ به این سوال باید بگوییم بخش میانی فوق‌العاده اهمیت دارد چرا که اجرای آن بشکل ضخامت بالا تنها عاملی است که باعث افزایش عمر مفید کفپوش می شود.

ضخامت کفپوش اپوکسی در بخش لایه رویه

ارتباط میان میزان مصرف رنگ و ضخامت کفپوش

به طور کلی ارتباط مستقیمی میان ضخامت کفپوش اپوکسی و همچنین مقدار مصرف رنگ وجود دارد. به بیان ساده تر هر چقدر شما ضخامت کفپوش را افزایش دهید طبیعتاً مجبور خواهید بود که گالن های بیشتری از رزین های اپوکسی و همچنین هاردنر ها را خریداری کنید. در چنین وضعیتی هزینه پروژه شما نیز افزایش پیدا می‌کند. اما در بسیاری از پروژه های صنعتی ما به ناچار لازم است که ضخامت کفپوش اپوکسی را افزایش دهیم.

زیرا وجود ماشین آلات سنگین می تواند لایه های نازک کفپوش را مورد آسیب قرار دهد. به عنوان مثال در مصرف رنگ میانی با اجرای ضخامت ۱۵۰۰ میکرومتر شما میتوانید برای یک مساحت حدوداً ۰/۵ متر مربعی حجم یک لیتر را مصرف کنید. حال آنکه در مورد بخش رویه کفپوش اپوکسی در ضخامت ۵۰۰ میکرومتر شما میتوانید برای مساحت حدودا ۲ متر مربعی حجم یک لیتر را استفاده کنید.

البته اگر می خواهید که میزان مصرف رزین های اپوکسی کاهش یابد بهتر است که از همان ابتدای کار مراحل اعمال پرایمر و همچنین آماده سازی سطح را فوق العاده جدی بگیرید. زیرا داشتن سطوحی صاف و بدون درز می تواند مصرف رنگ شما را به مراتب کاهش دهد.

شرکت رانا کیمیا فام تولید کننده انواع کفپوش اپوکسی

شرکت رانا کیمیا فام تولید کننده انواع کفپوش اپوکسی

در شرکت رانا کیمیا فام طیف گسترده‌ای از محصولات کفپوش اپوکسی برای پروژه های مختلفی همچون پارکینگ، بیمارستان، سالن های ورزشی، محیط های صنعتی و غیره تولید می شود. در نتیجه شما برای انتخاب این محصولات محدودیت خاصی نخواهید داشت. از طرفی جهت دریافت مشاوره تخصصی در ارتباط با پروژه خود میتوانید با کارشناسان ما در این شرکت تماس حاصل فرمایید تا با ارزیابی دقیق محیط مورد نظر متخصصین ما بتوانند حجم خرید این رنگها را به شما پیشنهاد دهند. فروش محصولات در این شرکت کاملا با یک قیمت مقرون به صرفه انجام می‌شود. در نتیجه شما نباید نگران هزینه خرید کفپوش های اپوکسی باشید.

بدون دیدگاه

متاسفانه فرم دیدگاه بسته شده است.