تلفن: (30 خط)87700627-021

رانا کیمیا فام | تولید کننده انواع رنگ و پوشش های صنعتی

 

رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان؛ بهترین رنگ‌ها و نحوه اجرا

رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان؛ بهترین رنگ‌ها و نحوه اجرا

رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان؛ بهترین رنگ‌ها و نحوه اجرا

  |   مقالات   |   بدون دیدگاه

نقاشی ساختمان به عنوان پرطرفدارترین پروژه های نوسازی در بسیاری از ساختمان‌ها اجرا می‌شوند. اصولا مقوله رنگ آمیزی هم برای بخش داخلی سازه و هم نمای بیرونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما به دلیل اهمیت دکوراسیون داخلی طیف گسترده ای از مردم به صورت چندین سال یکبار تصمیم به رنگ کاری مجدد نمای داخلی می‌گیرند. در این بین در و پنجره‌ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند. لذا می‌توان در کنار دیوارها به رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان نیز پرداخت.

در و پنجره‌ها می‌تواند از جنس چوب، پلاستیک یا فلزی باشد. در همه موارد باید از رنگهایی استفاده کنیم که قابل اجرا روی این سطوح باشند. اولویت اصلی در فرایند پوشش دهی چسبندگی رنگ بر روی چوب و فلز است. در کنار اینها رنگ مورد نظر باید از درخشندگی و زیبایی خوبی نیز برخوردار باشد. رنگ کاری های نمای داخلی از زمانی موفقیت آمیز خواهد بود که بتوانند باعث زیباتر شدن محیط شوند. پس لازم است در انتخاب رنگ‌ها دقت زیادی را داشته باشید. در این مقاله ضمن معرفی نوع رنگ ساختمان مناسب در مورد ویژگی آنها و نحوه اجرا نیز صحبت می‌کنیم.

رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان با هدف زیبایی نمای داخلی و خارجی

بهترین رنگ درب و پنجره ساختمان

زمانی که به دنبال رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان هستیم اولویت های زیادی برای ما اهمیت دارد. انتظار داریم رنگ مورد نظر برای مدت زمان طولانی عمر مفید داشته باشد. در برابر شرایط جوی نامناسب مقاومت خوبی از خود نشان دهد. به همین دلیل انتخاب رنگ‌ها بستگی به جنس درب و پنجره و همچنین شرایط آب و هوای شما دارد. اما در مجموع رنگهایی که به وفور برای این نوع سطوح استفاده می‌شود به شرح ذیل هستند:

  1. رنگ لاتکس

رنگ های لاتکس می‌توانند برای درهای ورودی که در یک شرایط مسقف قرار دارند استفاده شوند. نوع ساختار آن‌ها بر پایه آب است و به راحتی می‌توان آنها را نظافت کرد. مهمترین مزیت این رنگ‌ها قیمت مقرون به صرفه می‌باشد. لذا اگر بودجه بسیار کمی را در اختیار دارید بهتر است به سراغ این رنگ بروید. زمان خشکی پایینی دارند اما در قیاس با دیگر رنگ‌ها از دوام کمتری برخوردار هستند. اگر در و پنجره شما در یک شرایط آب و هوایی نامساعد قرار دارد بهتر است برای رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان به سراغ پوشش های دیگر بروید

۲- رنگ روغنی پایه حلال

رنگ های روغنی گزینه مناسبی برای رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان هستند. ماندگاری و مقاومت بیشتری نسبت به پوشش های پایه آب دارند. اما آماده سازی آنها قدری دشوار است. در کنار آن نیاز به زمان بیشتری برای خشکی دارند. این رنگ‌ها انتخاب خوبی برای رنگ آمیزی در و پنجره فلزی هستند. اما معایب آنها قیمت بالا و طولانی شدن پروژه رنگ آمیزی در و پنجره است. همچنین از بوی بسیار شدیدی نیز برخوردار هستند.

۳- رنگهای اپوکسی

برای رنگ آمیزی در و پنجره فلزی که در معرض شرایط آب و هوایی نامساعد قرار دارند نیاز به ارزیابی های دقیق در انتخاب رنگ داریم. اگر فکر می‌کنید تنش های بسیار زیادی مانند شرایط جوی نامساعد وجود دارد بهتر است به سمت انتخاب رنگ اپوکسی بروید. این ترکیبات به صورت دو جزئی عرضه می‌شوند و مقاومت بسیار بالایی دارند. این پوشش‌ها نیز از قیمت بالایی برخوردار هستند و نیاز به آماده سازی مناسب دارند. میکس کردن این رنگ‌ها باید به طور دقیق انجام شود تا یک محلول یکدست حاصل شود.

۴- رنگ های آکریلیک

رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان با رنگ اکریلیک پایه آب ساده ترین کار برای شما است. زیرا همانند رنگ های لاتکس سریع خشک می‌شوند و برای رقیق سازی آن نیاز به سیالات آب داریم. در قیاس با رنگ های اپوکسی برای سطوح خارجی فلزی دوام پایینی دارند و بیشتر برای درهایی استفاده می‌شوند که در فضای داخلی قرار دارد.

چگونگی و مراحل رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان

چگونگی رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان

برای رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان تکنیک‌ها و مراحل مختلفی را باید دنبال کنید. در وهله اول باید نوع انتخاب رنگ کاملا صحیح باشد. همانطور که در بخش قبل در مورد انواع رنگ مناسب در و پنجره ذکر شد بر اساس موقعیت سطوح باید تصمیم گیری کنیم. بسیاری از درب و پنجره‌ها در بخش داخلی ساختمان قرار دارند. حال آنکه برخی دیگر از درب های فلزی در حیاط ساختمان و در بخش خارجی هستند. پس نمی توان یک رنگ را برای این دو سطوح در موقعیت های مختلف استفاده کرد.

بعد از انتخاب رنگ مناسب باید مراحل آماده سازی را در پیش بگیریم. معمولاً برای مسطح کردن سطوح فلزی درها از سنباده های ماشینی استفاده می‌شود تا یک سطح صیقلی و یکنواختی به دست آید. در مورد دربهای چوبی نیز بهتر است یک سنباده زنی را انجام دهیم. اگر یک پوشش قدیمی روی آن است و دچار پوسته شدند همگی باید حذف شوند. بعد از آماده سازی در صورت نیاز به سراغ اجرای پرایمر می‌رویم. پرایمرها لایه های آغازین هستند که باعث افزایش کیفیت رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان می‌شوند. بعد از پرایمر زنی پوشش های رویه اجرا می‌شود.

انتخاب رنگ های با کیفیت از مراکز خرید رنگ ساختمان

برندهای مختلفی مشغول پخش عمده رنگ ساختمانی هستند. اگرچه همگی در چارچوب استانداردهای بین المللی فعالیت می‌کنند اما باید برندی را انتخاب کنید که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشد. کارشناسان مرکز خرید رنگ ساختمان اطلاعات فنی زیادی را در مورد این پوشش‌ها در اختیار شما قرار می‌دهند. در نتیجه شما با انجام مقایسه اساسی می‌توانید از کیفیت این پوشش‌ها اطمینان حاصل کنید. بهتر است فرایند خرید خود را در مراکزی تکمیل کنید که خود به عنوان یک برند تولید کننده می‌باشند.

در چنین شرایطی اگر یک پروژه گسترده ای را در پیش داشته باشید قیمت تمام شده بسیار مقرون به صرفه خواهد بود. به عنوان یک قاعده کلی در پروژه رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان زمانی نتیجه مطلوب حاصل خواهد شد که هم رنگ های باکیفیت تهیه کنید و هم اینکه روند اجرای آن‌ها را به شکل کاملاً صحیح انجام دهیم. پس تکنسین های اجرایی مجرب نیز در این شرایط حیاتی هستند.

رنگ آمیزی در و پنجره ساختمان برای سطوح چوبی و فلزی

خرید انواع رنگ ساختمان از شرکت رانا کیمیا فام

شرکت رانا کیمیا فام تولید کننده نمونه های مختلفی از انواع رنگ ساختمان است. این شرکت با بهره مندی از پرسنل و کارشناسان با تجربه و همچنین خط تولید بسیار پیشرفته حجم بسیار وسیعی از رنگ های ساختمانی را روانه بازار می‌کند. کارشناسان ما در زمینه فروش محصولات اطلاعات جامعی را در اختیار شما قرار می‌دهند. پس جهت دریافت آگاهی های لازم در مورد قیمت و دیگر جزئیات با ما در تماس باشید.

بدون دیدگاه

متاسفانه فرم دیدگاه بسته شده است.