تلفن: (30 خط)87700627-021

رانا کیمیا فام | تولید کننده انواع رنگ و پوشش های صنعتی

 

نحوه رنگ کردن سقف با غلطک: راهنمای گام به گام ۷ مرحله ای

رنگ كردن سقف با غلطک

نحوه رنگ کردن سقف با غلطک: راهنمای گام به گام ۷ مرحله ای

  |   مقالات   |   بدون دیدگاه

رنگ کردن سقف با غلطک نه آنقدر تخصصی است که شما در منزل از پس انجام آن بر نیایید، نه آنقدر ساده است که بدون در نظر گرفتن مراحل آن، شروع به کار کنید! غلطک ساده‌ترین ابزاری است که به شما برای رنگ کردن سقف کمک می‌کند. شاید نتوانید با غلطک رنگ‌های طرح دار را اجرا کنید، اما برای اجرای رنگ‌های ساده کار سختی را در پیش نخواهید داشت. همراه ما باشید تا شما را با راهنمای گام به گام روش رنگ کردن سقف با غلطک آشنا کنیم.

وسایل مورد نیاز برای رنگ کردن سقف

اگر برای رنگ کردن سقف آماده هستید، باید حتما وسایل مورد نیاز را نیز چک کنید. اگر این وسایل را در خانه موجود ندارید، می‌توانید از طریق فروشگاه‌های مختلف بخرید و استفاده کنید. بهترین رنگ برای رنگ کردن سقف بر اساس نظر شخصی شما قابل تهیه است، اما اگر به صورت تخصصی نگاه کنیم، رنگ سقف باید یک یا چند درجه روشن‌تر از رنگ دیوار  باشد تا تضاد را به حداقل برساند. از جمله ابزارهای مورد نیاز برای رنگ آمیزی سقف می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • یک غلطک با روکش دسته و سینی
  • بازوی غلتکی با قابلیت تغییر طول
  • یک قلموی کوچک تا متوسط
  • نوار چسب
  • یک سطل
  • نردبان مناسب
  • پلاستیک برای پوشش کف
  • رنگ مناسب
  • عینک‌های محافظ

راهنمای گام به گام رنگ کردن سقف با غلطک

رنگ کردن سقف با غلطک نیازمند تخصص و تجربه نیست، اما اگر به یک سری نکات ساده توجه داشته باشید می‌توانید به راحتی این کار را انجام دهید. حتی اگر از زیباترین رنگ ساختمان استفاده کنید، ولی نحوه اجرای آن را روی سقف ندانید ساختار رنگ دچار مشکل شده و زیبایی سقف شما از دست خواهد رفت. پس با ما همراه باشید تا گام به گام رنگ کردن سقف با غلطک را توضیح دهیم.

عایق رطوبتی دیوار داخلی چیست و چه کاربردی دارد؟
مطالعه

راهنمای گام به گام رنگ کردن سقف با غلطک

۱- انتخاب رنگ مناسب

شما باید رنگ مناسب سقف را انتخاب کنید. بر اساس محل سقف، باید رنگ مناسبی را انتخاب نمایید. به طور مثال برای سقف حمام و آشپزخانه که رطوبت بالایی دارند، باید از رنگ روغنی یا رنگ اپوکسی با پوشش مقاوم استفاده کنید؛ اما برای محیط‌های دیگر مانند اتاق نشیمن، اتاق خواب و سالن پذیرایی، استفاده از رنگ‌های معمولی توصیه می‌شود. برای جلوگیری از هدر رفتن رنگ، مقدار رنگ مورد نیاز خودتان را بررسی کنید. می‌توانید با اجرای رنگ‌های معمولی و عایق رطوبتی بی رنگ روی آن‌ها، سقف عایق داشته باشید.

۲- آماده سازی اتاق

در حالت ایده آل بهتر است که کل اتاق و فضا را به طور کامل خالی کنید. اما گفتن این کار ساده‌تر از انجام دادن آن است. خارج کردن مبل، وسایل مختلف و … کار سختی است. با این حال بهتر است که وسایل بزرگ را بیرون از اتاق ببرید و سایر محصولات را با پلاستیک بپوشانید. می‌توانید از ملحفه‌های قدیمی روی فرش‌ها و کف زمین و کفپوش اپوکسی استفاده کنید تا هیچ لکه‌ای از رنگ ساختمان روی کف زمین باقی نماند.

۳- گچ کاری سوراخ‌ها و شکاف‌ها

اگر سقف نیاز به تعمیرکاری دارد، حتما قبل از رنگ کردن سقف با غلطک این کار را انجام دهید. این کار باعث می‌شود تا سطح سقف کاملا صاف و یکدست باشد تا بتوانید به خوبی سقف با رنگ کنید. اگر قبلا سطح گچ کاری شده است، مطمئن شوید که سطح تمیز، بدون لکه و کنده کاری دارد. هر گونه پوسته پوسته شدن گچ را نادیده نگیرید و سطح گچ سقف را صاف و یکدست کنید.

رنگ وینیلی
مطالعه

۴- استفاده از روکش برای لبه‌ها

برای جلوگیری از رنگ گرفتن لبه‌های سقف، باید حتما از پلاستیک یا وسایل خاص دیگری که کل لبه‌ها را پوشش می‌دهند، استفاده کنید. در این صورت دیگر حتی اگر رنگ به سمت پایین شره کرد، نگرانی از بابت رنگ گرفتن دیوار نخواهد بود.

۵- رنگ کردن لبه ها

برای رنگ کردن سقف با غلطک آماده شوید. ابتدا رنگ مناسب را داخل سینی رنگ بریزید و با تینر رنگ ترکیب کنید تا به غلظت مناسب برسد. سپس چند سانتی متر از لبه‌های سقف را با قلمو رنگ کنید تا مجبور نباشید غلطک را روی در لبه‌ها نیز استفاده کنید.

۶- رنگ کردن سقف با غلطک

با در نظر گرفتن تفاوت غلطک رنگ روغنی و رنگ پلاستیک، غلطک مناسب را انتخاب کنید. سپس شروع به رنگ آمیزی سقف خودتان نمایید. اگر سقف شما صاف است، یک غلطک با موی کوتاه مناسب است؛ اما اگر سقف بافت دار است، بهتر است که از غلطک‌هایی با موی بلندتر استفاده کنید. برای رنگ کردن سقف با غلطک باید به فشار دست خودتان توجه داشته باشید. فشار دادن زیاد غلطک روی سقف باعث ایجاد خطوط در سقف خواهد شد. ممکن است هنگام اجرای رنگ در لایه اول، متوجه تکه تکه شدن رنگ باشید. جای نگرانی نیست، چون این مشکل پس از رنگ آمیزی لایه‌های دوم از بین خواهد رفت.

۷- اجرای لایه دوم

احتمالا برای رنگ کردن سقف با غلطک نیاز به دو لایه داشته باشید. این موضوع برای اجرای کفپوش اپوکسی و انواع رنگ نما نیز صدق می‌کند و باید صبور باشید تا لایه اول خشک شود و سپس لایه دوم را اجرا کنید. بسته به نوع رنگ، مدت زمان خشک شدن آن نیز متفاوت است. پس از خشک شدن لایه اول، دوباره از غلطک برای رنگ کردن لایه دوم استفاده کنید.

عایق رطوبتی بی رنگ و شفاف مخصوص نماهای آجری و سنگی
مطالعه

رنگ کردن سقف با قلم مو بهتر است یا غلتک؟

رنگ کردن سقف با قلم مو بهتر است یا غلتک؟

به طور کلی، رنگ کردن سقف با غلطک بسیار ساده‌تر از این است که بالای نردبان بروید و بخواهید با قلمو سقف را رنگ کنید. با این حال این بدین معنی نیست که با قلمو را کنار بگذارید. توصیه می‌شود که حتما برای لبه‌های سقف و دیوار از قلمو استفاده کنید و غلطک را برای رنگ کردن مابقی سقف مورد استفاده قرار دهید. در این صورت سطح سقف به صورت یکدست رنگ آمیزی خواهد شد.

نکات تکمیلی رنگ کردن سقف با غلطک برای مبتدیان

  • حتما هنگام رنگ کردن پنجره‌ها را باز کنید تا تهویه هوا به درستی انجام شود.
  • بهترین قلمو و غلطک را برای رنگ آمیزی انتخاب کنید تا کیفیت رنگ بهبود پیدا کند.
  • در حالی که اولین لایه رنگ در حال خشک شدن است، قلمو و غلطک را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید تا رنگ آن‌ها سفت نشود.

خرید بهترین رنگ‌ها برای اجرا در سقف با رانا کیمیا فام

شرکت رانا کیمیا فام تولید کننده انواع رنگ استخری، رنگ پارکینگ  و رنگ ساختمانی است که محصولات خود را با استانداردهای جهانی تولید و به بازار عرضه می‌کند. برای خرید بهترین رنگ‌ها جهت رنگ کردن سقف با غلطک، می‌توانید از محصولات موجود در سایت رانا کیمیا فام استفاده کنید. بهترین رنگ‌ها با دوام و زیبایی فوق العاده در این شرکت به شما ارائه می‌شوند.

بدون دیدگاه

متاسفانه فرم دیدگاه بسته شده است.